❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

Bilemem ama sayfada herkese hediye dağıtan bir eleman var o paylaşmış.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birisi daha paylaşmış da bu kanal değil bana yine de kolpa gibi geldi, bu hangi kanal?

Edit: O SS kolpa çünkü kişinin elindeki PCIE 5 SSD 10.000 okuma diyor, bizim aldığımız Gen 4.

1781871346929.webp

thh seni haklı bulursa firmada itiraz ederse mahkemeye gidiyor
o parasına göre değil mi 150k altında thh kararı mahkeme kararıyla aynı oluyo benim bildiğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birisi daha paylaşmış da bu kanal değil bana yine de kolpa gibi geldi, bu hangi kanal?

Edit: O SS kolpa çünkü kişinin elindeki PCIE 5 SSD 10.000 okuma diyor, bizim aldığımız Gen 4.

Alıntıyı görüntüle
inanmayın kankiler gelmez bu, satıcı direk amazonsa veya vatan gibi satıcılar yolluyor diğerleri fasa fiso yok tech burada yok bilmem ne ben çok denk geldim çok aldım hepsi iptal yedi

o parasına göre değil mi 150k altında thh kararı mahkeme kararıyla aynı oluyo benim bildiğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

inanmayın kankiler gelmez bu, satıcı direk amazonsa veya vatan gibi satıcılar yolluyor diğerleri fasa fiso yok tech burada yok bilmem ne ben çok denk geldim çok aldım hepsi iptal yedi
Bende tam bilmiyorum bi ara thh vermiştim birini internette biraz kurcalamıştım böyle bişi okumuştum

Alıntıyı görüntüle
Bencede adam üfürüyor gibi geldi. Sipariş özeti kısmının resmini atar mısın dedim cevap vermedi :D.

cuma günü satıcı ile yazısma sonrasında, entegrasyon hatası oldugu siparişin iptal edildiği ve müşteri temsilcisiyle görüşmem gerektiği söylendi, müşteri temsilcisi ile görüşme sonucunda kayıt acıldı ve beklemedeyiz, ortada ne ürün ne iade nede para var napmak gerek arkadaşlar

Geri