Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,085
Türknet Kullanan Veya Fiyatlardan Dolayı Kullanmaktan Vazgeçenler Herkes Bir Olup Şu Fiyatlandırmalar İçin Şikayetvar.com Üzerinden Tepkimizi Ortaya Koymamız Lazım .

1781889088542.webp

1781889093424.webp

İlk Oku Ben Fırlattım . 🏹

1781889277266.webp

Son düzenleme:
Şikayet var bir çözüm değil. İmza toplamak lazım. Linkedinden ceoya falan ses ulaştırmak lazım anca öyle olur
Şikayetvar etkili aslında , birden onlarca şikayet gelirse ceo bu duruma el atmak zorunda kalır gibime gelir .

çünkü çoğu insan halen şikayetvar üzerinden gelen yorumları ciddiye alıyor .

kaç senedir kullanıyorum. hala gigafiber bağlanmış değil. hala talep olması lazım diyip zam yapmaya devam ediyorlar. önce kesinti ve hız problemlerini düzeltsinler... var mı önerebileceğiniz bir yer ona bari geceyim.

%35 zam çok yüksek bir oran. Piyasada yaygınlaştıkça kaybedecekleri müşteriyi göze alıp yapıyorlar malesef. Hak mı değil. Bıdı Bıdı yapmaya gerek yok tt yapıyor bide ordaki fiyatlara bakın diyecekler çıkacak napalım sıtmaya razı mı olalım bende araştırmaya başladım gerekirse iptal edeceğim. Türkiyenin değişmez kanunu güçlenen hemen ezmeye başlıyor.

Başka sağlayıcılara bakındım fakat adamlar Türknetin zamlı fiyatından daha pahalıya satıyor birde yok kurulum ücreti yok modem ücreti vb bende aynı fiyattan 12 aya sabitleyip 6 taksite böldüm el mahkum yapcak bir şey yok

Türknet Yıllık Aboneliğe Zorluyor Milleti .

%35 zam çok yüksek bir oran. Piyasada yaygınlaştıkça kaybedecekleri müşteriyi göze alıp yapıyorlar malesef. Hak mı değil. Bıdı Bıdı yapmaya gerek yok tt yapıyor bide ordaki fiyatlara bakın diyecekler çıkacak napalım sıtmaya razı mı olalım bende araştırmaya başladım gerekirse iptal edeceğim. Türkiyenin değişmez kanunu güçlenen hemen ezmeye başlıyor.
keşke %35 olsa. 899tl'lik tarifem 1349tl oldu. %50

Geri