Çözüldü✓ PC Yeniden Başlama Sorunu

Reaksiyon skoru
15
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarım Bazen Kendi Kendine Yeniden Başlıyor. Mesela Oyun Esnasında veya Boşta Hiç Bir Uygulama vs. Açık Değilken. Bu Sorun Hakkında Yardımcı Olabilecek Var mı? Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarım Bazen Kendi Kendine Yeniden Başlıyor. Mesela Oyun Esnasında veya Boşta Hiç Bir Uygulama vs. Açık Değilken. Bu Sorun Hakkında Yardımcı Olabilecek Var mı? Teşekkürler.
Islemci ve ram da Overclock ve Undervolt yapıldı mı

farklı psu ile test et direkt

Overclock vs. Yapmadım.
O zaman psu arızası da olabilir. Bazen ram lerden dolayi da yapabilir.
Windows olay goruntuleyicisinde hangi kod var kernel 41 gibi mesela
Ram lerde expo/xmp aciksa kapatıp da deneyebilirsin

O zaman psu arızası da olabilir. Bazen ram lerden dolayi da yapabilir.
Windows olay goruntuleyicisinde hangi kod var kernel 41 gibi mesela
Ram lerde expo/xmp aciksa kapatıp da deneyebilirsin
Her Seferinde Farklı Bir Hata Veriyor.

Hangi hatalari veriyor
En Son Hatada Bu Yazıyor.
Pre-attestation health checks confirm a critical component has failed, and the device is not expected to pass attestation.
Please see C:\WINDOWS\Logs\MeasuredBoot\0000000685-0000000000.json for detailed information on what checks were made.

En Son Hatada Bu Yazıyor.
Pre-attestation health checks confirm a critical component has failed, and the device is not expected to pass attestation.
Please see C:\WINDOWS\Logs\MeasuredBoot\0000000685-0000000000.json for detailed information on what checks were made.
Birden fazla hata alman, donanımsaldan ziyade yazılımsal da olabilir.
Yerinde olsam temiz bir format için usb yi hazırlarım, BIOS u default ayarlara çeker, format atarım.
En azından yazılımsal mı donanımsal mı olduğuna emin olmak için.Belki Windowsun bazı dosyaları zarar görmüş olabilir.

Birden fazla hata alman, donanımsaldan ziyade yazılımsal da olabilir.
Yerinde olsam temiz bir format için usb yi hazırlarım, BIOS u default ayarlara çeker, format atarım.
En azından yazılımsal mı donanımsal mı olduğuna emin olmak için.Belki Windowsun bazı dosyaları zarar görmüş olabilir.
Format Atmıştım Ama Sorun Devam Etti

Format Atmıştım Ama Sorun Devam Etti
O zaman Bios u Default ayarlara çekip dene artık.
Umarım donanımsal bir arıza değildir.
En kötü Psu değiştirip bi bilgisayarcıda denemek kalıyor

O zaman Bios u Default ayarlara çekip dene artık.
Umarım donanımsal bir arıza değildir.
En kötü Psu değiştirip bi bilgisayarcıda denemek kalıyor
Teşekkürler XMP Ayarını Kapattım Şuanlık Biraz Kullanayım.

psu farklı hatalar verdirtir zaten denemen lazım mecburi

Geri