Lexar Ares Rgb 2x16 32gb 6000 Mhz Cl 30 Ddr5 Ram 25.999₺

2 tane single 16gb ram alıp kullanmayı tercih etmiyorum. Bir sorun olmaz muhtemelen ama mükemmel uyum olsun diye kit almak lazım.
Tecih Meselesi Bence Hiç Bir Fark Olmuyor Sonuç Olarak Aynı Ürünler .

Ayrı Ayrı Kanallara Takınca Zaten Kit Görevi Görüyor .

Tecih Meselesi Bence Hiç Bir Fark Olmuyor Sonuç Olarak Aynı Ürünler .

Ayrı Ayrı Kanallara Takınca Zaten Kit Görevi Görüyor .
Evet muhtemelen sorun olmaz. Ramler geldikten sonra overclock yaparak cl değerini düşürmeye çalışıcam bu yüzden kit olması overclock şansımı artırır.

Valla haftalardır indirim kovalıyordum saldım artık 5200 16 ile devam ne zaman ki 16x2 6000 cl30 lar 10k altına düşerse alırım elim gitmiyor ekran kartımın fiyatını ram e vermeye

Valla haftalardır indirim kovalıyordum saldım artık 5200 16 ile devam ne zaman ki 16x2 6000 cl30 lar 10k altına düşerse alırım elim gitmiyor ekran kartımın fiyatını ram e vermeye
Yakın zamanda 10k altına düşmesi çok olası değil. Bu arada arkadaşım Hollanda'ya gitti. Gelirken ram isteyecektim ama fiyatlar hemen hemen aynı sayılır. Oradan alsam da 25-30k civarına denk geliyor.

Yakın zamanda 10k altına düşmesi çok olası değil. Bu arada arkadaşım Hollanda'ya gitti. Gelirken ram isteyecektim ama fiyatlar hemen hemen aynı sayılır. Oradan alsam da 25-30k civarına denk geliyor.
Ben de Almanya da İsviçre de vs baktım arkadaşlar getirsin diye fiyatlar aynı hatta fazla bile 5070 super vs çıkana kadar acelem yok işlemci anakart hariç sistemi komple değiştirecem zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri