🔥İndirim Intel 270k Plus CPU 16 Bin TL

Bu anakart nasıl
alınır iyi anakart
zaten intel anakartlara çok para vermemek lazım geleceği kısıtlı, maksimum bu alınır yani

Bu anakart nasıl
Bence o işlemciye yakışan bir anakart değil özellikle intel gibi tdp değerleri yukarlarda seyreden bir işlemci için uygun olmaz(Uygun olmazdan kastım fps dip görürsün işlemci yanar değil ferrari alıyorsun ama yırtık çorap giyorsun gibi düşün :D ) ama amd tarafında orta segment takılacaksan kafan rahat olabilir.

Bence o işlemciye yakışan bir anakart değil özellikle intel gibi tdp değerleri yukarlarda seyreden bir işlemci için uygun olmaz ama amd tarafında orta segment takılacaksan kafan rahat olabilir.
vrm'i iyi anakartın araştır bence

Bu anakart nasıl
Bunun outleti de var. Kart gayet yeterli.

vrm'i iyi anakartın araştır bence
Katılıyorum mesela baktım 14 fazdan oluşuyor bu attığın anakart. Giriş çıkışları zayıf buldum sadece yani orta segment bir anakart

Katılıyorum mesela baktım 14 fazdan oluşuyor bu attığın anakart. Giriş çıkışları zayıf buldum sadece yani orta segment bir anakart
neyi eksik? thunderbolt yok sadece gerisi yeterli, thunderbolt'u kaç kişi kullanıyor zaten

neyi eksik? thunderbolt yok sadece gerisi yeterli, thunderbolt'u kaç kişi kullanıyor zaten
Ben kullanıyorum mesela imzamdaki sisteme bakma sadece. (Birde dediğim gibi çöp demiyorum ama 270k plus gibi üst seviye bir işlemciye yakışmıyor Zengin kız fakir oğlan gibi oluyor :D )

Ben kullanıyorum mesela imzamdaki sisteme bakma sadece. (Birde dediğim gibi çöp demiyorum ama 270k plus gibi üst seviye bir işlemciye yakışmıyor Zengin kız fakir oğlan gibi oluyor :D )
Neden yakışmasın ki hocam, H810 serisi değil sonuçta. LGA1851 sokette iyi bir B860 (MSI Pro B860-A Wifi) ya da mujka'nın attığı Z890 üstü bana da iyi bir yatırım gibi gelmiyor. Bana göre 1851 Intel'i tercih edenler 2 sebeple ediyor; 1) daha düşük bütçe ile 9000 AMD serisi oyun performansı istiyor, 2 iş için. Benim ikisi de. Bu bağlamda bütçesini ortalamada tutmaya çalışan birisi neden daha üst segment bir anakarta para versin ki? O zaman 9950x3d'li bir sistem yapılır, iş için de oyun için de daha iyi olur ama 2-3x fiyata patlar. Bu soketin ömrü 3-4 sene. 3-4 sene kullanılacak anakarta bu kadar yatırım bana saçma geliyor. Ha bak, AM6 olur, Intel sokete en az 5 sene güncel işlemci desteği verir. Ama bu soket şu an bile ölü. Yeni işlemci gelmeyecek. Neyse o. Ha elimizdeki işlemciler de yine bize 3-4 sene kafadan yetecek işlemciler. Ama sonrası yok. Sahibinden'e girip, budget sistem toplamak isteyenlere satacağız.

Neden yakışmasın ki hocam, H810 serisi değil sonuçta. LGA1851 sokette iyi bir B860 (MSI Pro B860-A Wifi) ya da mujka'nın attığı Z890 üstü bana da iyi bir yatırım gibi gelmiyor. Bana göre 1851 Intel'i tercih edenler 2 sebeple ediyor; 1) daha düşük bütçe ile 9000 AMD serisi oyun performansı istiyor, 2 iş için. Benim ikisi de. Bu bağlamda bütçesini ortalamada tutmaya çalışan birisi neden daha üst segment bir anakarta para versin ki? O zaman 9950x3d'li bir sistem yapılır, iş için de oyun için de daha iyi olur ama 2-3x fiyata patlar. Bu soketin ömrü 3-4 sene. 3-4 sene kullanılacak anakarta bu kadar yatırım bana saçma geliyor. Ha bak, AM6 olur, Intel sokete en az 5 sene güncel işlemci desteği verir. Ama bu soket şu an bile ölü. Yeni işlemci gelmeyecek. Neyse o. Ha elimizdeki işlemciler de yine bize 3-4 sene kafadan yetecek işlemciler. Ama sonrası yok. Sahibinden'e girip, budget sistem toplamak isteyenlere satacağız.
Am5 için aynısını düşünemem çünkü yakın zaman da değişmez soket ama intel bir sonraki işlemci serisinde büyük ihtimal farklı bir sokete geçecek onun için haklı olabilirsiniz. Ben zaten intel tarafını artık düşünmeme ye başladım r9 9900x ve ya r9 9950x almayı düşünüyorum aynı fiyata x3d modelleri düşünmemin nedeni çekirdek sayısı bana multicore gerekiyor. Bu şekilde bir işlemci aldığım da sistemin diğer parçaları ile kıyasladığımda(imzadaki sistem). Ve aldığım işlemciye top seviye olduğu için top seviye bir anakart almayı düşünüyorum. (GigabyteAorus Pro x870e x3d) Her anlamda doyurucu çünkü.

Geri