UltimateGuide
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar belki biraz uzun olabilir kusura bakmayın okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden. Arkadaşlar Çinde bir tedarikçi var AsiaHorse diye bir çoğunuz biliyorsunuz Türkiye'de sadece WraithEsports tarafından bazı ürünleri satılıyor fakat fiyatları çok pahalı ben firma ile iletişime geçtim arkadaşım şuanda çinde yerinde görüşme yaptık ve yakın zamanda fiyatlarla ilgili konuşacağız. AsiaHorse diğer çin ürünlerine göre kaliteli orta-üst segment ürünleri var ve satışa çok uygun çünkü güzel ürünleri var biz 500 Bin bandında bir sermaye ile girmeyi düşünüyoruz sizlere sorum şu;
Burada şirket kursak ve ürün tedariğine başlasak fahiş olmayan fiyatlar ile örneğin 20 dolara mal ettiğimiz ürünü komple maliyetten bahsediyorum 25-29 dolar bandına satıp öyle aman aman büyük karlar beklemiyoruz bizi kurtaracak kadarını istiyoruz sizce bu işe bu bütçe ile girilir mi? Girersek nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Güzel bir planlama ve operasyon ile bu işi yürütsek kazanç sağlama potansiyelimiz var mı? kısaca mantıklı mı? Riskleri artıları eksileri neler ve varsa fikir öneri tavsiyede bekliyorum tekrardan teşekkürler iyi forumlar.
Burada şirket kursak ve ürün tedariğine başlasak fahiş olmayan fiyatlar ile örneğin 20 dolara mal ettiğimiz ürünü komple maliyetten bahsediyorum 25-29 dolar bandına satıp öyle aman aman büyük karlar beklemiyoruz bizi kurtaracak kadarını istiyoruz sizce bu işe bu bütçe ile girilir mi? Girersek nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Güzel bir planlama ve operasyon ile bu işi yürütsek kazanç sağlama potansiyelimiz var mı? kısaca mantıklı mı? Riskleri artıları eksileri neler ve varsa fikir öneri tavsiyede bekliyorum tekrardan teşekkürler iyi forumlar.