Boot Ekranından Çıkamıyorum

Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarıma temiz kurulum yapayım dedim Windows un kendi yükleme aracı ile flaş bellek hazırladım ve win yükleme ekranı geldi %100 dedi sonra pc kapandı tekrar açılmadı ben kendim açtım ve boot menüsüne girince flaş belleği seçip enter diyorum yarım saniye kadar ekran kararıp tekrar boot menüsünden disk seçme ekranı karşıma çıkıyor ve ard arda aynı komutu seçince de ekranda kesik çizgiler çıkıyor ve hiçbir komut çalışmıyor

Bilgisayarıma temiz kurulum yapayım dedim Windows un kendi yükleme aracı ile flaş bellek hazırladım ve win yükleme ekranı geldi %100 dedi sonra pc kapandı tekrar açılmadı ben kendim açtım ve boot menüsüne girince flaş belleği seçip enter diyorum yarım saniye kadar ekran kararıp tekrar boot menüsünden disk seçme ekranı karşıma çıkıyor ve ard arda aynı komutu seçince de ekranda kesik çizgiler çıkıyor ve hiçbir komut çalışmıyor
disk bozulmuş olabilir biosta görünüyor mu bende harddisk ile yaşamıştım 1tb harddisk çöpe gitti boş yere windowsun kendi yükleme aracı yüzünden

Windows flasha kurulurken hata almis olabilir yada flash belleğinde sorun vardır. Varsa başka flasha yazdırmayı dene yoksa ayni flasha tekrar windowsu yazdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,876
Üyeler
197,775
Son üye
GLDKHŞGLH
Geri