ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,206
Ruhsuz herifler. Simdi hicbirsey olmamış gibi bir de tatil yapacaksınız dimi. Zaten yeterince tatil yaptınız. Bu adamı da ülkeye sokmayin
Bay Kemal Bunu YapmazRuhsuz herifler. Simdi hicbirsey olmamış gibi bir de tatil yapacaksınız dimi. Zaten yeterince tatil yaptınız. Bu adamı da ülkeye sokmayinAlıntıyı görüntüle
Sinirden gülüyorum valla. 2 maçta golümüz yok. Doğru düzgün pozisyon yok.Bay Kemal Bunu Yapmaz![]()
Anladın Mı Şimdi Neden Recep İvedik AttığımıRezillik. Başka bir şey denmez. Bütün dünya ya rezil ettiler bizi. Ne hoca ne oyuncular bu turnuvaya hazırlanmış. Federasyondan oyuncusuna kadar herkes suçludur. Demek ki bu kadar şımartmamak gerekiyor. Dümdüz şımarıklık bu. Bundan sonra kırbacı vurup oyna diyeceksin. Çingene takımı gelip 500 milyon euroluk kadroyu 10 kişi rezil ediyorsa bırakın bu işi. Çok ağır konuşmak istiyorum uyarı yiyecem......![]()
Paraguay-Avustralya maçı çok çekişmeli olurRezillik. Başka bir şey denmez. Bütün dünya ya rezil ettiler bizi. Ne hoca ne oyuncular bu turnuvaya hazırlanmış. Federasyondan oyuncusuna kadar herkes suçludur. Demek ki bu kadar şımartmamak gerekiyor. Dümdüz şımarıklık bu. Bundan sonra kırbacı vurup oyna diyeceksin. Çingene takımı gelip 500 milyon euroluk kadroyu 10 kişi rezil ediyorsa bırakın bu işi. Çok ağır konuşmak istiyorum uyarı yiyecem......![]()
Yarıda KalırParaguay-Avustralya maçı çok çekişmeli olur![]()
Alim değilse ariftir deriz.Anladın Mı Şimdi Neden Recep İvedik Attığımı![]()
villalar ne iyi oldu ya belesten villa aldik genclerRuhsuz herifler. Simdi hicbirsey olmamış gibi bir de tatil yapacaksınız dimi. Zaten yeterince tatil yaptınız. Bu adamı da ülkeye sokmayinAlıntıyı görüntüle
valla çok tadım kaçtı ya. Söyleyecek çok şeyim var haykıramıyorum. Ben ne güzel kavun kesecektim sabah serinliğinde maç izlerken yiyecektim. Daha kavun alamadan elendikParaguay-Avustralya maçı çok çekişmeli olur![]()