❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Havitin yeni ürünü bende beğendim vatan bilgisayar stoklar erimeye başladı beyaz ürün biticek nerdeyse vatanda hızlı eriyor stokları ve vatandan almak istiyorum ama servisi cyn bilişim yorumlara baktım arızalı ürüne arıza yok diyorlarmış ve kargo ücreti biz ödüyormuşuz doğrumu acaba vatan alsamda ben ödücem anlamadım servis süreci çok korkuttu ama ürünede aşık oldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafa bandı yok bunda Ağrı yapmasın sonra

edit: yumuşak kafa bandı varmış ama resimde yok gibi duruyo sert plastikmiş gibi duruyodu inceleme açınca öğrendim
Var deri kafa bandı reis

edit: yumuşak kafa bandı varmış ama resimde yok gibi duruyo sert plastikmiş gibi duruyodu inceleme açınca öğrendim

Siyah mı alınır beyaz mı
Yabancı incelemelerde beyaz sevmişler ama çabuk kirlenmiş siyah adamdır alınır ama servis süreci korkuyorum yoksa 5 dk yürüme mesafemde var hemen alırım

Ürünü sitesinden alırsanız iade yok haberinix olsun
Servis yorumları korkuttu reis kargo parası ödeme arıza yok demesi felan vatanda 5dk mesafemde var alsammı ne yapsam bilemedim vatandan alsamda bu sorunları yaşarmıyım vatan direk servise gönderip ilgilenirmi acaba

Havit'in Türkiye'de satışı yeni sürdüğü ve incelemesi olmayan, yazılım, ses çipseti ve sürücüleri Mchose V9 ile benzer olan kulaklığını ₺2000 alabilirsiniz. Mchose V9 ile arasında gecikme (Mchose 15ms), çekim mesafesi, kulak pedi, batarya farkları var. İndirim iki rengi için de geçerlidir.

Ürün detayları bağlantıda yazıyor:

Ayrıca Türk Telekom kullanıcıları D&R için fırsat kuponu alırlarsa ₺1849 denk geliyor. Türk Telekom uygulamasındaki fırsatlar kısmından kodu alıyorsunuz. Ben burayı hiç kurcalamazdım. Ama D&R, Idefix vb. uygun fiyatlı ürünleri, sağladığı kuponlar ile almak mantıklı geldi. Keza Petlebi'yi de hiç kullanmıyordum, geçen aylarda iki kere alışverişim oldu. Orası için de kupon veriyormuş.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün sürücüsü de bulunuyor. Satın alacaklar Havit driver yazdıktan sonra, arama kutusuna H2015 PRO yazararak indirebilir.
bu nasıldır hocam donanımsal olarak buyuk farklar varmı yakın fiyat olarak yeni ürünleriymiş sanırım

bu nasıldır hocam donanımsal olarak buyuk farklar varmı yakın fiyat olarak yeni ürünleriymiş sanırım
PRo yurtdışında tutuldu ama buna bakmadım ben servis süreci korkuyorum yoksa şimdi alirim pro modelini 5dk yürüme vatan bana

Pro modeli kumaş

Bunun uzama payi kısa 164 cm pro 191 cm şimdi onada baktım

Havit 2002E pro modeli var elimde. Hi res - 60mm sürücü - 7.1 vs vs diyor. Kablolu olması sebebiyle 1.000 TL civarında. Müzik ve film konusunda fiyatına göre başarılı. Ancak oyunlarda ses kasma konusunda aman aman değil.

Burada paylaşılan modeli aldığımız da muazzam bir değişim yaşanır mı ? Yoksa 2.000 TL ye yazık benim açımdan.

Ekler

• 1000299373.webp
    1000299373.webp
    381.8 KB · Hit: 59
Havit 2002E pro modeli var elimde. Hi res - 60mm sürücü - 7.1 vs vs diyor. Kablolu olması sebebiyle 1.000 TL civarında. Müzik ve film konusunda fiyatına göre başarılı. Ancak oyunlarda ses kasma konusunda aman aman değil.

Burada paylaşılan modeli aldığımız da muazzam bir değişim yaşanır mı ? Yoksa 2.000 TL ye yazık benim açımdan.
FP olarak kablosuz havit ses kasmazmı üst model 10 bin liralik marka kıyaslamıcaz öyle arada cs atalım kablosuz olsun çayımı alırkem çıkarmam kulaklığı

Mediamarkete gelmiş sadece vatana değil teknosa gelir kesin

Sizce media marketmi mi vatan bilgisayarmı arkadaşlar hangisi tercih edeyim

Son düzenleme:
Yabancı incelemelerde beyaz sevmişler ama çabuk kirlenmiş siyah adamdır alınır ama servis süreci korkuyorum yoksa 5 dk yürüme mesafemde var hemen alırım

Servis yorumları korkuttu reis kargo parası ödeme arıza yok demesi felan vatanda 5dk mesafemde var alsammı ne yapsam bilemedim vatandan alsamda bu sorunları yaşarmıyım vatan direk servise gönderip ilgilenirmi acaba
ürünü alırsanız hijyenden iade almıyorlar kendi sitesinde :)

havitin kabloluları kablosuzlarına göre daha iyi

Bu ürünü ₺1400-1500 falan sattılar. Pahalı yani fiyatına göre kıyas diyorsan, H2015 PRO daha iyi bu üründen.

ürün güzelse iade etmemki arıza yaparsa yollarım media market veya vatan alirim ama hangisi tercih etsem acaba
Mediamarkt ve Vatan iade konusunda çok da iyi değiller ya. Amazon'da listeleme yaptılarsa oradan, yapmadılarsa beklenebilir. Fiziksel alacaksanız tabii başka seçenek yok.

Buna benzer ses kartı olan H2002P kullandım. Sonrasında H2002U PRO ve H2002BG denedim, tiz sesler vb. daha iyi ses çipleri kullanıyorlar. Yani fark oluyor, kumaş ped ve kablosuz olması gibi avantajları da var. Hadi hiç beğenmedin kablo takıp da kullanabilirsin yani. Kablosuz ürünlerde giriş seviyesi 7.1 ses kartlarından daha iyi kart kullanıyorlar kısaca.

D&R den satın aldığımızda satıcısı kim göremedim ben?
Galiba D&R ürünleri kendisi satıyor. Idefix de yan siteleri, orada harici firmaların ürünlerini satıyor diye biliyorum. Yani Amazon gibi hem kendi deposu hem ayrı satıcıların ürünlerini tek sitede satmak yerine böyle yapıyor diye biliyorum.

Amazon var ama amazon satıcı değil havit satıcı amazon satıcı gelmesi çok zor gibi şuan havit amazonda satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,096
Üyeler
198,237
Son üye
dmrcghn
Geri