ssh4
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
kampanya detaylarini oku hocam ona gore katil bilmiyorum 150 tl lik olani hic gormedim duymadim150 tllik var
kampanya detaylarini oku hocam ona gore katil bilmiyorum 150 tl lik olani hic gormedim duymadim150 tllik var
150tl olan yabancı dizi film platformlarında %50 indirim kampanyası, çevrim içi müzik oyun ve video platformları şeklinde olup 300tl yazacakkampanya detaylarini oku hocam ona gore katil bilmiyorum 150 tl lik olani hic gormedim duymadim
150tl olan yabancı dizi film platformlarında %50 indirim kampanyası, çevrim içi müzik oyun ve video platformları şeklinde olup 300tl yazacak
STEAMDA GEÇERLİ OLDUĞU YAZIYOR.
Bu play karta özel kampanya, konuda bahsedilen Mastercard kampanyası
Nasıl yapılıyor tam olarak yardımcı olabilir misinizyararlandım, teşekkürler.
world uygulamasını indirip giriş yapın. anasayfada kampayalar kısmında aşağıya doğru kaydırın. ilgili kampanyayı bulunca kampanyaya katıl deyin bu kadar.Nasıl yapılıyor tam olarak yardımcı olabilir misiniz
Bende aidatsız World Eko var sürekli geliyor.Bu kampanya bana da hiç gelmiyor. World platinum kullanıyorum 5 yıldır.
Steam bakiye ekleme kısmına PC’den Chrome’la girip öğeyi denetle yaparak istediğiniz miktarda bakiye yükleyebiliyormuşsunuz. Alta yöntemini bıraktım.
![]()
Steam Topluluğu :: Rehber :: Add Custom Funds to Steam Wallet
Ever have so much disposable money that you find yourself pretty annoyed pressing add funds "100" dollars five times just so you have enough money to spend~! Well come on in because thissteamcommunity.com