Kutudan kırık çıkabilir dikkat et açarkenBeyler ben bunu aldım ama emin olamadım. Evde 6 yıllık arçelik a55L modeli var. İptal edesim var.
eğer o tv ise çok el değiştirdi panelde kırık yada darbe olması lazımBeyler ben bunu aldım ama emin olamadım. Evde 6 yıllık arçelik a55L modeli var. İptal edesim var.
2 stok girmişti birini aldım. Yeni gibi yazıyordu detayda.eğer o tv ise çok el değiştirdi panelde kırık yada darbe olması lazım
deneyin şansınızı o zaman yada forumda aratın konuyu bulursunuz2 stok girmişti birini aldım. Yeni gibi yazıyordu detayda.
Sen iptal et kardeşim çok içine battıysa arkandan hemen ben çekeyimBeyler ben bunu aldım ama emin olamadım. Evde 6 yıllık arçelik a55L modeli var. İptal edesim var.
Valla acayip kararsız kaldım acil ihtiyacım yok fakat elimdekinden sıkıldım.Sen iptal et kardeşim çok içine battıysa arkandan hemen ben çekeyimTV lazım. iFFALCON aldım 3 gündür kargolamadı.
Karar verirsen PM at pusudayım bana TV lazım çünküValla acayip kararsız kaldım acil ihtiyacım yok fakat elimdekinden sıkıldım.![]()
Kendim kullanıyorum güzel kulaklık fakat kulak girişleri çok büyük. Kulak kanalın darsa ağrı yapar. Bunun yerine sıfırı 2700TL olan Kefine Klean öneririm. Şu an ederinden çok yüksek fiyata satılıyorlar Zero'lar.Bu nasıl dostlar bilen var mı ?
Alıntıyı görüntüle
3 yıl civarı red modelini kullandım çok güzel iemdir. Üstteki arkadaşın dediği gibi biraz rahatsız edebilir.Bu nasıl dostlar bilen var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende şuan Earacoustic VSA MAX ve Aful performer 5 var. Aful güzel baya ama bassları istediğim gibi güçlü değil ben basshead biriyim o yüzden böyle kulağımda basları hissetmek için başka ıemler bakıyorum ne dersin bass performansı nasıl bunun itiyor mu havayı güm gümKendim kullanıyorum güzel kulaklık fakat kulak girişleri çok büyük. Kulak kanalın darsa ağrı yapar. Bunun yerine sıfırı 2700TL olan Kefine Klean öneririm. Şu an ederinden çok yüksek fiyata satılıyorlar Zero'lar.