Toplamış Olduğum Sistemi Yorumlar Mısınız.

E010406

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar öncelikle merhaba, tek tek toplamak hakkında fazla bilgim yok; montajını yapmak olsun, parçaların birbiri ile uyumu olsun... Parçaları n11, Amazon vb. yerlerden topladım, herhangi bir problem yaşar mıyım? Sorunlu mal veya iade süreçleri nasıl ilerliyor? Ankara'da yaşıyorum, bu sistemin kurulumunu güvenilir ve doğru bir şekilde nerede yaptırabilirim? Yanıtlarsanız aşırı mutlu olurum. Fiyat 109.000 6-9 taksit aralığında aldım hepsini elimi çok rahatlatıyor.
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Sıvı Soğutucu: Corsair Nautilus 360 RS ARGB
  • Anakart: Gigabyte B650 Gaming X AX V2 Wi-Fi DDR5 ATX
  • Ekran Kartı: Asus Dual GeForce RTX 5070 12GB GDDR7
  • Bellek (RAM): Patriot 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5
  • Depolama (SSD): Kingston KC3000 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2
  • Kasa: Lian Li Lancool 216 Mesh ARGB (Mid-Tower)
  • Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold

Arkadaşlar öncelikle merhaba, tek tek toplamak hakkında fazla bilgim yok; montajını yapmak olsun, parçaların birbiri ile uyumu olsun... Parçaları n11, Amazon vb. yerlerden topladım, herhangi bir problem yaşar mıyım? Sorunlu mal veya iade süreçleri nasıl ilerliyor? Ankara'da yaşıyorum, bu sistemin kurulumunu güvenilir ve doğru bir şekilde nerede yaptırabilirim? Yanıtlarsanız aşırı mutlu olurum. Fiyat 109.000 6-9 taksit aralığında aldım hepsini elimi çok rahatlatıyor.
Sistem gayet güzel biraz daha bütçe çıkarsa 5070 yerine 5070 TI olursa daha uzun ömürlü bir sistem olur. Veya 9070 XT.

Sistem gayet güzel biraz daha bütçe çıkarsa 5070 yerine 5070 TI olursa daha uzun ömürlü bir sistem olur. Veya 9070 XT.
Hocam peki diğer değindiğim mevzular için bir önerin var mıdır montaj kurulumu olsun veya parçalar da bir problem sonucunda iade felan ilk defa yapıyorum hiç bilgim yok.

hocam psuyu rm750e yapsan daha iyi olur çok sesli çalışıyor diyolardi a750gl için

asus dual 5070 ne kadar onun yerine gigabyte falan tercih edebilirsin gigabyte 3 fanlı soğutması daha iyi bence bizde var memnunuz

hocam psuyu rm750e yapsan daha iyi olur çok sesli çalışıyor diyolardi a750gl için
Evet hocam bende bi kaç yorum okudum forumlarda ses hakkında peki diğer değindiğim konular için bir tavsiyen var mıdır montaj vb

Bu arada 109 bu sistem için pahalı hocam

Evet hocam bende bi kaç yorum okudum forumlarda ses hakkında peki diğer değindiğim konular için bir tavsiyen var mıdır montaj vb
Kendin yap montajı bence. Kusurlu ürün varsa memnun kalmadım diyip iade edebilirsiniz

Montajı kendin video izleyerek yaparsın hocam hem para vereceksin hende parçalar pahalı güvenilmez öyle her yere en fazla 30-45dk nı alır.

Usta Sistem gayet iyi fakat 5070 yerine 9070 xt alırsanız daha iyi olur yada rtx 5070 ti da olabilir

Psu hakkında çok ses yapıyor vesaire şikayetler görmüştüm farkı forumlarda

Sistemi kendiniz toplayabilirsiniz gayet basit ramları işlemciyi ekrankartını vesaire kasaya oturtursunuz onda zor bişey yok belki kablo gizleme fan bağlama vesaire zorlanabilirsiniz onu klasik bir Bilgisayarcıda yapabilir

N11 amazon vatanpc incehesap itopya gamingentr sinerjibilgisayar gibi yerlerden şuana kadar çok bir problem duymadım görmedim sadece sıkıntılı ürünler gördüm onlarından iadesini almışlar

Ayrıca bu sisteme 109 bin tl fazla gibi anakart ve ssd zaten klasik ürünlerden seçmişsin incehesapta gamingecesinde bunlara toplam 5 bin tl bi indirim gelebilir yada benzer ürünlere hatta bakarsın daha iyi ürünler alacağın ürünlerin fiyatına düşmüş

Ama şunu belirtiyim kesinlike 5070 deilde rx 9070 xt almalısın eğer edit işleriyle vesaire uğraşmıyorsan

Hocam kasayı direkt psu olan bir kasa seçersem daha ucuza gelebilir kasa+psudan dolayı bu fiyat artmış olabilir diye düşünüyorum.
Hocam sanki 95e falan çözülebilir gibi geldi ama bu bakmam lazım

Geri