Usta o kitlerde bazen amd expo olmuyo biliyomusun değerleri güzelde işte çocuk yine valorant gibi oyunlarda 140 fps e saplanır
VAR HOCAM XMP artı olarak sistem İntel sistem zaten .
Usta o kitlerde bazen amd expo olmuyo biliyomusun değerleri güzelde işte çocuk yine valorant gibi oyunlarda 140 fps e saplanır
Yani usta istersen bi babana yine sor Çünkü daha önce itopya da pc sistemleri topluyordum 2nci el piyasasında uzun süredir varım problem çıkartabilecek parçaları zaten direk 0 eklerim çıkartmayacak ürünleri 2 nci el ucuza eklicemBenlik sikinti yok zaten ustam babam kabul etmez bir kac defa denedim anlattim ama yok klasik turk baba kabul etmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica bu sikintida var babam memur taksitsiz olursa alamam
Hangi sistemden bahsediyoruz bu arada link atma şansın varmıAlıntıyı görüntüle
VAR HOCAM XMP artı olarak sistem İntel sistem zaten .
Yani usta istersen bi babana yine sor Çünkü daha önce itopya da pc sistemleri topluyordum 2nci el piyasasında uzun süredir varım problem çıkartabilecek parçaları zaten direk 0 eklerim çıkartmayacak ürünleri 2 nci el ucuza eklicem
Hangi sistemden bahsediyoruz bu arada link atma şansın varmı
Yok usta kabul ettiremiuorum inatci birazYani usta istersen bi babana yine sor Çünkü daha önce itopya da pc sistemleri topluyordum 2nci el piyasasında uzun süredir varım problem çıkartabilecek parçaları zaten direk 0 eklerim çıkartmayacak ürünleri 2 nci el ucuza eklicem
Hangi sistemden bahsediyoruz bu arada link atma şansın varmı
Vatan 32 gb ram 1 tb ssd daha iyi anakart çok daha iyi işlemci .
pardon yalnış vatana bakmışım ama gene vatan
İşlemcilerde biri sadece k biri kf farkı ne ?bir de kendim toplasam 2000 TL az fiyata 7500f ve 16 gb 9060xt toplayabiliyorum ama vatan çok daha mantıklı herhalde doğru mu dusunuyorum?pardon yalnış vatana bakmışım ama gene vatan
apusu yok f olanda 5070 ile kıyas dahi edilemez 9060xt artı olarak 245k 9600x ile kıyaslanıyor .İşlemcilerde biri sadece k biri kf farkı ne ?bir de kendim toplasam 2000 TL az fiyata 7500f ve 16 gb 9060xt toplayabiliyorum ama vatan çok daha mantıklı herhalde doğru mu dusunuyorum?
Teşekkürlerapusu yok f olanda 5070 ile kıyas dahi edilemez 9060xt artı olarak 245k 9600x ile kıyaslanıyor .
neyde karar kıldınız .Teşekkürler