Aula,Ajazz,Beast Kablosuz Klavye Önerisi?

Reaksiyon skoru
79
Bütçe
4000
Merhaba, ortalama 3000-4000 civarına kablosuz bir klavye almayı düşünüyorum webde birçok marka mevcu ajazz gibi aula gibi isimlerini bile daha önce pek duymadığım ürünler var bu ürünleri kullanan arkadaşlar varmı kullanıyorlarsa öneren varmı ortalama 3-4k bütçe ile sizce hangi kablosuz gaming klavye alınmalı teşekkürler f/p açısından aula s100pro da dikkatimi çekiyor fiyat olarak
1782056965065.webp

GÜNCEL

olurda almaya karar verirseniz dümdüz almayın. ürünü sepete atınca indirim kodu kısmına karne10 yazın iyi bir indirim sağlıyor bilginiz olsun.
tamamdır çok teşekkürler.

yani bu markaları hiç bilmemek beni geriyor açıkçası bugün şu klavyeye gözüm çarptı ilgimi çekmiyor değil
1782065454043.webp

Aula f87 modeli kullanıyorum 2 yıl oldu Bataryası en mutlu olduğum konu Ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum Normalde asus msi raze ssteelseris gibi marka takıntım vardır 3 cihazda aynı anda kullanabılmek ıcın almıstım Isımı fazla fazla gordu Üründen memnun kaldım Marka da bozukluk vs yaşayınca ne olur bılmıyorum Fikrimi belirtip yardımcı olmak ıstedım tesekkurler

Aula f87 modeli kullanıyorum 2 yıl oldu Bataryası en mutlu olduğum konu Ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum Normalde asus msi raze ssteelseris gibi marka takıntım vardır 3 cihazda aynı anda kullanabılmek ıcın almıstım Isımı fazla fazla gordu Üründen memnun kaldım Marka da bozukluk vs yaşayınca ne olur bılmıyorum Fikrimi belirtip yardımcı olmak ıstedım tesekkurler
teşekkürler benim de aklımı kurcalayan kısım bozulduğunda veya bi sorun oldugunda ne yaşanacağı kısmı sonuçta asus,msi gibi markaların servisleri veya altyapılarını biliyoruz ama bu aula, ajazz veya benzeri markaların türkiye servis ağı nasıl bozulunca ne oluyor kim ilgileniyor kısmı kafa karıştırıyor

teşekkürler benim de aklımı kurcalayan kısım bozulduğunda veya bi sorun oldugunda ne yaşanacağı kısmı sonuçta asus,msi gibi markaların servisleri veya altyapılarını biliyoruz ama bu aula, ajazz veya benzeri markaların türkiye servis ağı nasıl bozulunca ne oluyor kim ilgileniyor kısmı kafa karıştırıyor
Piyasadaki klavye modellerinin %80 i, çinden oem olarak ülkeye yağmış durumda. Bozulduğunda yapabilecek herhangi bir servis desteği yok diyebiliriz. Çok basit kusurlar olmadıkça tr'de yapamaz kimse. Genellikle ithalatçı firmalar sorun karşısında ürün değişimi yapıyorlar. Ama onda da hangi firma iyi destek veriyor derseniz yok öyle bir ithalatçı firma. Hepsinde kusurlu destek hikayelerine denk gelebilirsiniz. Bir tık Allah'a emanetsiniz. Ama bir üründe sıkıntı yaşar ve destek alamazsanız THH ye başvurup hakkınızı alabilirsiniz.

9 ay önce aldım hala sorunsuz kullanıyorum.
Seçenek olsun diye attım ( teknik açısından bilgim yok sadece görünüşü ve hissiyatı hakkında yorum yapabilirim)
Görsel açıdan şık ve sağ altta ekranı var gif yüklenebiliyor.
Tuşlara basmanın verdiği hissiyat çok iyi ve şarjı da iyi gidiyor.
İçinden Wireless Dongle ve Type-C şarj kablosu çıkıyor.

Ben genel olarak memnunum. Belki bu klavyeyi de araştırabilirsiniz.

Geri