Matematik Temelim Var mı Yok Mu Anlayamıyorum

Reaksiyon skoru
1
bu sene 12. sınıf oluyorum o yüzden tyt de ilk 12 konuyu bitirmeye çalışıyorum 345 tyt matematikde zorlanıyorum çözerken ve çoğu soruyu video çözümsüz yapamıyorum öncden düzensiz ve periyodsuz olsa bile 345 start matematik bitirmiştim ama hala orta seviyeli sorularda zorlanmaktayım ne yapmalıyım tekrardan temel atma girişiminde mi bulunmalıyım yoksa başka bir yola mı geçmeliyim

bu sene 12. sınıf oluyorum o yüzden tyt de ilk 12 konuyu bitirmeye çalışıyorum 345 tyt matematikde zorlanıyorum çözerken ve çoğu soruyu video çözümsüz yapamıyorum öncden düzensiz ve periyodsuz olsa bile 345 start matematik bitirmiştim ama hala orta seviyeli sorularda zorlanmaktayım ne yapmalıyım tekrardan temel atma girişiminde mi bulunmalıyım yoksa başka bir yola mı geçmeliyim
Temelin var mı yok mu anlayamıyorsan temelin zayıftır bence ilk temeli at sonra kolay- orta kaynaklar çöz

İlk 12 konuyla alakalı soruları yapamıyorsan yoktur.

AYT için gerekli olan fonksiyon, üslü sayı ve köklü sayı bilgisine sahipsen temelin var demektir. Geriye kalan TYT konularını tekrardan çalışmadığın ve pratik yapmadığın sürece unutursun zaten. Eğer diğer derslerde eksiğin varsa tavsiyem, biyoloji ve kimya TYT çalışman olacaktır. Fiziği en sona bırak, konuyu öğrendikten sonra çözemeyeceğin soru kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,873
Üyeler
198,209
Son üye
PadreSoberano
Geri