Carlzberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Çünkü yok.Adam akıllı bir şey bulamadım
Çünkü yok.Adam akıllı bir şey bulamadım
Çok küçük sivriyi çekmiyor ben bimden aldım benzer bir şey 7 günde 10 tane sinek yakaladı
yarıyorsa cidden alınır ya özellikle sivrisinekler sokup sokup kaçıyorlar namussuzlar
detan alın manyak bişeyÇok küçük sivriyi çekmiyor ben bimden aldım benzer bir şey 7 günde 10 tane sinek yakaladı
kara sinek vs içinde odanın bir yerine etçil bitki koycan çat çat hem karınları doycak hemde kara sinekten kurtulcanÇok küçük sivriyi çekmiyor ben bimden aldım benzer bir şey 7 günde 10 tane sinek yakaladı
Sivrisineklere özgürlükyarıyorsa cidden alınır ya özellikle sivrisinekler sokup sokup kaçıyorlar namussuzlar
yani az yakalamış gibiÇok küçük sivriyi çekmiyor ben bimden aldım benzer bir şey 7 günde 10 tane sinek yakaladı
Bacaklarımda kollarımda daha fazla kabarıklık var kan varken oraya gitmiyoryani az yakalamış gibi![]()
Raid likit olanı kullanıyorum iş görüyor ama kamp için konudaki gibi etkili bir şey şartdetan alın manyak bişey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 senedir detan kullanıyorum %100 çözüm
varya nasıl öfkeliyim sineklere bir tane girsin hitlere dönüyorum ya o ölecek ya benyarıyorsa cidden alınır ya özellikle sivrisinekler sokup sokup kaçıyorlar namussuzlar
dediğin detan bu mu knk ben de kullanıyorum anında gebertiyor ama ben otomatik gebertici istiyorumdetan alın manyak bişey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 senedir detan kullanıyorum %100 çözüm
geçen elimin tersiyle pestilini çıkardım duvardaSivrisineklere özgürlük
Hey gidi günler eskiden uyumadan önce odada sivrisinek avlar öyle yatardım
bu, taktiğım hiçbir gece sinek ısırmadı etkisine yüzdeyüz derimvarya nasıl öfkeliyim sineklere bir tane girsin hitlere dönüyorum ya o ölecek ya ben
dediğin detan bu mu knk ben de kullanıyorum anında gebertiyor ama ben otomatik gebertici istiyorum![]()
sağlığa zararlı değil midir yabu, taktiğım hiçbir gece sinek ısırmadı etkisine yüzdeyüz derim