Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CEALIUS

80+
PrimeDay de bitiyor, bu sene fena değildi.
Temizlik ürünleri işe yaradı çay dışında çok fazla gıda ürünü yoktu.
Geçen seneki konuyu da bu konuyu da analiz ederek konuşuyorum.
Cipsler kolalar çoşuyordu lakin bu konuda birbirine destek olan çok daha fazla kişi vardı.

Okula Dönüş indirimleri de olur ki o zaman da iyi indirimler illaki görürüz. [Eylül'de oluyor genelde]

Son bir indirim de paylaşayım
4 Adet 169TL
Hediye verecekler veya stoklayacaklar için fena değil.
Eylüle kadar her şeye zam gelir artık amazon da eskisi gibi indirim yapmaz bence.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Eylüle kadar her şeye zam gelir artık amazon da eskisi gibi indirim yapmaz bence.
Geçen sene eylülde çok iyi indirimler vardı bence.
Ürünler satılmadıkça illaki firmalar elden çıkarmak istediği ürünler olacaktır. O zaman da iyi indirimler olur.
tabii ki hem enflasyon hem vergi zammı derken çok iyi indirim yapsa bile pek etkisi olmaz bence.

winneR007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
winneR
Arkadaşlar ziraat kredi kartıyla ödeme yaptım yalnız normalde hemen provizyona düşerdi. Provizyonda bir şey gözükmüyor, kart limitinde azalma olmadı. Ayrıyeten ödeme başarısız olduğunda amazon 1-2 dk içinde red veriyordu. Amazon tarafında da bir şey yok ne olacak şimdi başına gelen oldu mu hiç? İlk defa başıma geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: flyn

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Arkadaşlar ziraat kredi kartıyla ödeme yaptım yalnız normalde hemen provizyona düşerdi. Provizyonda bir şey gözükmüyor, kart limitinde azalma olmadı. Ayrıyeten ödeme başarısız olduğunda amazon 1-2 dk içinde red veriyordu. Amazon tarafında da bir şey yok ne olacak şimdi başına gelen oldu mu hiç? İlk defa başıma geliyor.
notebook alırken oldu 25000tl eksilmemişti ertesi gün eksildi ve ürün sorunsuz geldi.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yusuf Bahadır
Evet acısıyla tatlısıyla bir prime day etkinliğinin de sonuna geldik. Gerek link gerek fikir yorum olarak yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Zaman zaman gereksiz tartışmalar olsa da burda herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yaptı. Herkes aldıklarını güle güle kullanır İnşallah Bir sonraki indirim etkinliklerinde buluşuruz. Kazananlar kulübü şimdilik sona erdi sayın dinleyiciler.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
aga bende çok teşekkür ederim core 7.1 aldım denedim sonra cloud2 düşmüş onu sipariş edip diğerini iade ettim siz atmasanız görmezdim teşekkürler arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
M. Ali ARSLAN
Benzer durum yasadim. 23.58de toplu siparisimi verdim. 2 defa dememe ragmen odeme onaya dusmedi ama siparis verilmis gorunuyordu.

Hatta siparisi verdiginiz ertesi gunun sonunankadar onay almaniznvs biseyler yazdi. Onsirada bankayi aradim, dediler bizde gorunmuyor cekim. Red de yok...

Neyse,anlasilan amazon son dakikar sistemi kitledi provizyon vs ...

Mh de onsatte calismiyordu

Insllah sabah yardimci olurlar. 1 gun deyip 2 dakikada iptale dusurmeleri hic hos olmadi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
S
Benim geldi. Sipariş verilmiş gözüküyordu ama kartta bir şey gözükmüyordu. 5-10 dakika sonra sipariş iptal oldu. 1 gün sonra denedim, düzeldi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom