_berdan_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
Teşekkürlergüle güle kullan
Teşekkürlergüle güle kullan
Eylüle kadar her şeye zam gelir artık amazon da eskisi gibi indirim yapmaz bence.PrimeDay de bitiyor, bu sene fena değildi.
Temizlik ürünleri işe yaradı çay dışında çok fazla gıda ürünü yoktu.
Geçen seneki konuyu da bu konuyu da analiz ederek konuşuyorum.
Cipsler kolalar çoşuyordu lakin bu konuda birbirine destek olan çok daha fazla kişi vardı.
Okula Dönüş indirimleri de olur ki o zaman da iyi indirimler illaki görürüz. [Eylül'de oluyor genelde]
Son bir indirim de paylaşayım
4 Adet 169TL
Hediye verecekler veya stoklayacaklar için fena değil.
Geçen sene eylülde çok iyi indirimler vardı bence.Eylüle kadar her şeye zam gelir artık amazon da eskisi gibi indirim yapmaz bence.
notebook alırken oldu 25000tl eksilmemişti ertesi gün eksildi ve ürün sorunsuz geldi.Arkadaşlar ziraat kredi kartıyla ödeme yaptım yalnız normalde hemen provizyona düşerdi. Provizyonda bir şey gözükmüyor, kart limitinde azalma olmadı. Ayrıyeten ödeme başarısız olduğunda amazon 1-2 dk içinde red veriyordu. Amazon tarafında da bir şey yok ne olacak şimdi başına gelen oldu mu hiç? İlk defa başıma geliyor.
Benzer durum yasadim. 23.58de toplu siparisimi verdim. 2 defa dememe ragmen odeme onaya dusmedi ama siparis verilmis gorunuyordu.Arkadaşlar ziraat kredi kartıyla ödeme yaptım yalnız normalde hemen provizyona düşerdi. Provizyonda bir şey gözükmüyor, kart limitinde azalma olmadı. Ayrıyeten ödeme başarısız olduğunda amazon 1-2 dk içinde red veriyordu. Amazon tarafında da bir şey yok ne olacak şimdi başına gelen oldu mu hiç? İlk defa başıma geliyor.
Benim geldi. Sipariş verilmiş gözüküyordu ama kartta bir şey gözükmüyordu. 5-10 dakika sonra sipariş iptal oldu. 1 gün sonra denedim, düzeldi.Arkadaşlar ziraat kredi kartıyla ödeme yaptım yalnız normalde hemen provizyona düşerdi. Provizyonda bir şey gözükmüyor, kart limitinde azalma olmadı. Ayrıyeten ödeme başarısız olduğunda amazon 1-2 dk içinde red veriyordu. Amazon tarafında da bir şey yok ne olacak şimdi başına gelen oldu mu hiç? İlk defa başıma geliyor.