tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Quadcast çok guxel inmişti
Tek gördüğüm düzgün indirim oydu
Quadcast çok guxel inmişti
adresi seçtikten sonra düşüyordüşmüyor benimle mi ilgili acaba
Alınır mı?
ben dün alacaktım almadım ona üzülüyorum çok iyi fiyatbu çantayı 470den aldım fiyat nasıl alınır mı?Songwin 45 l askeri taktik sırt çantası, kompakt ve su geçirmez Barbarians Molle çanta, assault sırt çantası, açık hava, yürüyüş, kamp, seyahat için. : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Songwin 45 l askeri taktik sırt çantası, kompakt ve su geçirmez Barbarians Molle çanta, assault sırt çantası, açık hava, yürüyüş, kamp, seyahat için. : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
bana çok iyi gibi geldi
Harbiden de sığmadı . Mecbur iade edeceğiz.Ben Stratus+'ı tercih ederim, başka cihazlarımla da kullanabildiğim için daha mantıklı geliyor. Sizin için ölçtüm ve 9cm'e kadar açılıyor tutucusu.
Sağda ki telefon z fold 4 mü hocamHarbiden de sığmadı . Mecbur iade edeceğiz.
Alıntıyı görüntüle
3 hocam.Sağda ki telefon z fold 4 mü hocam
Ben sizin yerinizde olsam eski telefonuma RetroArch falan yükleyip sırf bu cihazla kullanmaya tahsis ederdim. Hem de Z Fold gibi pahalı bir cihazın bataryası ısınıp vs. eskimemiş olurdu. İade etmeyin derim.Harbiden de sığmadı . Mecbur iade edeceğiz.
Alıntıyı görüntüle
Sepete at sonra Alışveriş tamamla de orada 699 a düşüyordüşmüyor benimle mi ilgili acaba