TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Eski tadi tuzu yok vuranin 3 harfli biri yuzundenhey gidi hey 5 TL cips aldıydık
Eski tadi tuzu yok vuranin 3 harfli biri yuzundenhey gidi hey 5 TL cips aldıydık
Teşekkürler bakacağımAldığınız laptop 250Nit/TN panele sahip oyun oynayanlar için TN panel(özellikle mp) müthiş bir nimet ama film falan izlenecekse TN panel kesinlikle üzer, IPS panel laptoplara göz gezdirin.
Hocam satış sonrası destekle alakalı biraz sorunlu yorumlar gördüm. Birde hawkın neredeyse iki katı fiyatı. Cidden değer mi aradaki farka?hawk koltuklar 4400ken buna 7600 verilir
İmkanın varsa teknosada dene bence inanılmaz rahat bir koltuk ben farkı verirdimHocam satış sonrası destekle alakalı biraz sorunlu yorumlar gördüm. Birde hawkın neredeyse iki katı fiyatı. Cidden değer mi aradaki farka?
Hocam denedim aslında. İnanılmaz rahattı. Ama hawkları hiç denemediğim için bir kıyaslama yapamıyorum maalesef. Fıtığım var 3 tane o yüzden rahat olması çok önemli benim için. Ama işte bir sandalyeye 7.600 lira vermekte ufak mesele değilİmkanın varsa teknosada dene bence inanılmaz rahat bir koltuk ben farkı verirdim
Temiz bakılırsa 10 sene gidiyor ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Ortopedik ofis sandalyeleri 5-6k dan başlıyor.Hocam denedim aslında. İnanılmaz rahattı. Ama hawkları hiç denemediğim için bir kıyaslama yapamıyorum maalesef. Fıtığım var 3 tane o yüzden rahat olması çok önemli benim için. Ama işte bir sandalyeye 7.600 lira vermekte ufak mesele değil
Temiz bakılırsa 10 sene gidiyor ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Ortopedik ofis sandalyeleri 5-6k dan başlıyor.
Taksitle alın kredi ile alın yine de alın. Bazen paraya kıyamıyoruz kıyamadıkça keşke alsaydım diyoruz. Kendime uygun bulsam taksitle alırım vallahi 1800 e satılan koltuklar 4000tl oldu taksitle alsaydık 2200tl ye gelirdi nerden baksak 2x yapmış.Hocam mantıklı bakınca. Zaten bu 7.500 1 seneye pul olacak. Ama tksitle alsam daha mantıklı olur gibi. Paranın değeri düşecek zaman geçtikçe.
4000₺'ye almadığım koltuğu 1-2 ay sonra 6000₺'ye olunca neden 4000₺'e almadım diye pişman oldum. Bu döngü böyle sürüp giderse, zararın neresinden dönersek kardır.Taksitle alın kredi ile alın yine de alın. Bazen paraya kıyamıyoruz kıyamadıkça keşke alsaydım diyoruz. Kendime uygun bulsam taksitle alırım vallahi 1800 e satılan koltuklar 4000tl oldu taksitle alsaydık 2200tl ye gelirdi nerden baksak 2x yapmış.
Valla benzer şeyi telefonda yaşadım.Keşke 2 ay önce 13 alsaydım.Suan 12 bile o fiyattan pahalı durumda4000₺'ye almadığım koltuğu 1-2 ay sonra 6000₺'ye olunca neden 4000₺'e almadım diye pişman oldum. Bu döngü böyle sürüp giderse, zararın neresinden dönersek kardır.