Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam satış sonrası destekle alakalı biraz sorunlu yorumlar gördüm. Birde hawkın neredeyse iki katı fiyatı. Cidden değer mi aradaki farka?
İmkanın varsa teknosada dene bence inanılmaz rahat bir koltuk ben farkı verirdim

1689573078014.png

İmkanın varsa teknosada dene bence inanılmaz rahat bir koltuk ben farkı verirdim
Hocam denedim aslında. İnanılmaz rahattı. Ama hawkları hiç denemediğim için bir kıyaslama yapamıyorum maalesef. Fıtığım var 3 tane o yüzden rahat olması çok önemli benim için. Ama işte bir sandalyeye 7.600 lira vermekte ufak mesele değil 🥲

Hocam denedim aslında. İnanılmaz rahattı. Ama hawkları hiç denemediğim için bir kıyaslama yapamıyorum maalesef. Fıtığım var 3 tane o yüzden rahat olması çok önemli benim için. Ama işte bir sandalyeye 7.600 lira vermekte ufak mesele değil 🥲
Temiz bakılırsa 10 sene gidiyor ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Ortopedik ofis sandalyeleri 5-6k dan başlıyor.

Hocam mantıklı bakınca. Zaten bu 7.500 1 seneye pul olacak. Ama tksitle alsam daha mantıklı olur gibi. Paranın değeri düşecek zaman geçtikçe.
Taksitle alın kredi ile alın yine de alın. Bazen paraya kıyamıyoruz kıyamadıkça keşke alsaydım diyoruz. Kendime uygun bulsam taksitle alırım vallahi 1800 e satılan koltuklar 4000tl oldu taksitle alsaydık 2200tl ye gelirdi nerden baksak 2x yapmış.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Corsair TM30 güçlü ısı iletken macun (soğutucu ısı iletken macun, tüm soğutucular için ısı iletken macun, termal arayüz malzemesi 3 g), siyah https://amzn.eu/d/edb5sbe

150₺

Taksitle alın kredi ile alın yine de alın. Bazen paraya kıyamıyoruz kıyamadıkça keşke alsaydım diyoruz. Kendime uygun bulsam taksitle alırım vallahi 1800 e satılan koltuklar 4000tl oldu taksitle alsaydık 2200tl ye gelirdi nerden baksak 2x yapmış.
4000₺'ye almadığım koltuğu 1-2 ay sonra 6000₺'ye olunca neden 4000₺'e almadım diye pişman oldum. Bu döngü böyle sürüp giderse, zararın neresinden dönersek kardır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri