Sniper Mask
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
daha bedavaları geldi vatanda bir kaç ay önce ama şu an mükemmel fiyat çökmek lazım gece yarısı bir de kimse yokFiyat bedava dalga mı geçiyosunuz
daha bedavaları geldi vatanda bir kaç ay önce ama şu an mükemmel fiyat çökmek lazım gece yarısı bir de kimse yokFiyat bedava dalga mı geçiyosunuz
Sabah uyanıp siparişleri görünce site yetkileri:
kartta limit kalmadıysa gerek var mı hocam ona?bu devirde internet alışverişinde sanal kart kullanmıyorsanız o da sizin suçunuz artık
842 derken ?Alıntıyı görüntüle
rastgele istediğin kadar ürün ekle yine veriyor yani kesin iptal boşuna ümit vermeyin millete hayırlı geceler
Öyledir. Samsung ve Micron'da 6000MHz CL36 altını görmüyoruz, 7600MHz CL36 zaten hiç görmüyoruz. 6000MHz olan Hynix M die çıkabilir ancak 7600MHz olan kesin A die çıkar.Bende xpgnin 6400mhz cl32leri var hynix a die, bu da aynıdır muhtemelen
Kartı patlatamaz, 3D Secure sistemi öyle çalışmıyor. Atıyorum gerçekten sitelere bir saldırı oldu yazılımı değiştirdi aradan kartı çekiyor diyelim o zaman 3D Secure kodu gelmez. Belirli zorunlulukları var o sistemin.bi düşündüm de dolandırıcı olsam direkt ram indirimi yapardım kart patlatmak için daha mantıklı indirim yok