agathusia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 341
bu ramlerın şuan en uygunu kaç k acaba doğru durust amazon hb sıtelerde satan da yokTroll fiyatlar ya. 2. Eli 20den aşağı satılmaz. O da biliyor gelmeyecek
bu ramlerın şuan en uygunu kaç k acaba doğru durust amazon hb sıtelerde satan da yokTroll fiyatlar ya. 2. Eli 20den aşağı satılmaz. O da biliyor gelmeyecek
bu özellikte ramlerin sıfırı 18-24K arası falan yabu ramlerın şuan en uygunu kaç k acaba doğru durust amazon hb sıtelerde satan da yok
Yüzde 1 lowlar için mi diyorsunuz? Cl40 ila cl32 yine fark olmaz ki. Cidden ikisini de kullandım. Onlarca parametre var arada. Sizce fark nerede olur oyunlardavalla ben ışık mışık derdınden değılım ımzadakı ramlerı kullanıyorum ama 30 ile 40 arasında oyunlarda fark hissedilir. Gunluk kullanımda hıssedilmez bkz. laptop ramlerı
Buna göndermeyin işte 1 tane bile bu adam'ın ihtiyacı yok 10 tane 32 gb rameAlıntıyı görüntületeslim edildi de satması kaldı shudfnsbuıdfsbuıfsd kafayı yemişler
eleman teslımı de geç stok sayısı vermiş asldjknaslkjdsaAlıntıyı görüntületeslim edildi de satması kaldı shudfnsbuıdfsbuıfsd kafayı yemişler
Eğer bu adam alamaz ise, sinerjiden alan bir arkadaşımız gustovoya uygun fiyata satmazsa ona yazıklar olsunBen gene gitcem havale yapcam yarın
bu ramlerın şuan en uygunu kaç k acaba doğru durust amazon hb sıtelerde satan da yok
takip ettiğim ramlerdi sıfırları hb gibi yerlerde 30k civarıydıbu ramlerın şuan en uygunu kaç k acaba doğru durust amazon hb sıtelerde satan da yok
aynı şekil banadaEğer bu adam alamaz ise, sinerjiden alan bir arkadaşımız gustovoya uygun fiyata satmazsa ona yazıklar olsun
arkadaş burda galiba ilanı kaldırdıBuna göndermeyin işte 1 tane bile bu adam'ın ihtiyacı yok 10 tane 32 gb rame
Bende de patriot viper 6000mhz cl30 var. Rgb corsairlarla değiştirsem saçma olur mu eğer gelirlerseYüzde 1 lowlar için mi diyorsunuz? Cl40 ila cl32 yine fark olmaz ki. Cidden ikisini de kullandım. Onlarca parametre var arada. Sizce fark nerede olur oyunlarda