❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Kendi İnsanını Hor Gören , Aşsalayan , Kendinden Başkasını Düşünmeyen İnsanlar Yüzünden Bu Haldeyiz

Adamlar bir gün çalışmasıyla on beş günlük erzak alabiliyor biz 🫡

Gece mışıl mışıl uyurken gelene bak ama hiçbiri adam akıllı gönderecek site degilmiş

Arkadaşlar incehesap için benim nedense ufak umutlarım var 😂 Adamlar zank diye iptali basmadı depoyla iletişim kurup peşine düşüyorlar diye düşünüyorum. En azından 1 adet alanları sevindirirler umarım 😂

hayirlisi olsun gencler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• 1000210221.webp
    1000210221.webp
    54.7 KB · Hit: 218
Aldım 2 tane, benlik sıkıntı yok. Param da vardı daha fazla da alıp satabilirdim ama rahatsız olduğum bir durumu kendim yapmıyorum.
vay alsatçı seni nasıl olur da alırsın belkı senden dah çok ihtiyacı olanlar var yazık sana be

Dostum senin yaptığın fırsatçılık, öğrenci adam olduğunu söylüyorsun senin gibi öğrenci olup bu tarz indirim bekleyen çok fazla kişi var. Bu al sat işini abartı şekilde terbiyesizce yapan insanlar var diye bunu ahlaklı bir hale getirmiyor.
Doğrudur, gecenin 2sinde fırsat kovalıyordum ve buldum. Fırsatçıyım, evet.

İnce hesaba yazıp geri dönüş alan oldu mu
knk ben hızlı biter diye eft ile ödeme seçmiştim sonra kredi kartı ile ekstra sipariş geçtim. Eft ile olanın iptali için mesaj atmıştım onu iptal etmişler, aldığımıda iptal etmemişler gönderecekler büyük ihtimalle

Geri