Yks Sıralamaları Hangi Yıla Benzer

soru bankalarında olmayan soru tarzı tyt türkçe paragraf soruları için geçerli hadi birde bilemedin felsefe onun dışında gayette soru bankalarında görebileceğimiz sorular vardı ( sayısalım ona göre konuşuyorum )
Milikanın yağ deneyini hangi kitapta gördün? Hangi soruda hele bi söyle?

83-85 tyt heyecandan yapamadım
68,5 ayt tıp gelir mi gelmezse mezunum

ne oldu anlayamadım ama ya ağır battım yada baya iyi yaptım

Milikanın yağ deneyini hangi kitapta gördün? Hangi soruda hele bi söyle?
milikan 345.webp

al sana 345'den bir soru , daha fazla kaynak incelesem eminim ki daha fazla soru bulurum .
Ayrıca soruya tekrardan baktım milikanın deneyini hiç duymamış bir öğrenci çok zorlanır , mantık kurmakta zorlanır belki ama 1 kereliğine bile duymuş biri mantıkdan kolayca halleder ki zaten soru ful elektrik sorusu , milikan ile tek bağlantısı yağın paralel levhalara gelinceye dek ağrılık kuvvetine maruz kaldığını böylelikle hızlandığını anlaman ( öğrenci sırf zorlanırsa ağırlığı akıl edemez , oradan zorlanır gerisi elektrik ) .

Alıntıyı görüntüle
al sana 345'den bir soru , daha fazla kaynak incelesem eminim ki daha fazla soru bulurum .
Ayrıca soruya tekrardan baktım milikanın deneyini hiç duymamış bir öğrenci çok zorlanır , mantık kurmakta zorlanır belki ama 1 kereliğine bile duymuş biri mantıkdan kolayca halleder ki zaten soru ful elektrik sorusu , milikan ile tek bağlantısı yağın paralel levhalara gelinceye dek ağrılık kuvvetine maruz kaldığını böylelikle hızlandığını anlaman ( öğrenci sırf zorlanırsa ağırlığı akıl edemez , oradan zorlanır gerisi elektrik ) .
Milakan zaten konu olarak var yazılı olarak her yerde var mesele deneyin yapılışı hiçbir soru kitabında yok. Resimli deney şeklinde bir tek soru bile yok sorun orda zaten. Şimdi matematikte sorulan tüm sorular zaten müfredata dahil ama soru şekli farklılaşır. Ben yanlış sormuşum şu şekilde düzelteyim hangi kitapda deneyin resimli adım adım halinin sorulduğunda veya anlatıldığını gördün hem soru hem konu kitaplarında?
Yav ben zor soru demedim ki farklı diyorum farklı mesele de o zaten.

Ben fizikevinin videosunda ona benzer bi soru görmüştüm
Valla ben bak 2 yıldır kaç denemeye girmişimdir hiçbirinde bu tarz bir deney sorusu görmedim ha milikan işte elektronun yük miktarını bulmuştur vs zaten olan gördüğümüz bir şey.

Milakan zaten konu olarak var yazılı olarak her yerde var mesele deneyin yapılışı hiçbir soru kitabında yok. Resimli deney şeklinde bir tek soru bile yok sorun orda zaten. Şimdi matematikte sorulan tüm sorular zaten müfredata dahil ama soru şekli farklılaşır. Ben yanlış sormuşum şu şekilde düzelteyim hangi kitapda deneyin resimli adım adım halinin sorulduğunda veya anlatıldığını gördün hem soru hem konu kitaplarında?
Yav ben zor soru demedim ki farklı diyorum farklı mesele de o zaten.

Valla ben bak 2 yıldır kaç denemeye girmişimdir hiçbirinde bu tarz bir deney sorusu görmedim ha milikan işte elektronun yük miktarını bulmuştur vs zaten olan gördüğümüz bir şey.
anlıyorum ve birazda hak veriyorum , hiçbir kitap deneyi verip adım adım neyin yapılıp yapılmadığını sormaz ya deneyin sonuçlarını ya da düzeneğin mantığını sorarlar öncüllü . Ama ösym'de deneyi adım adım sormuyor ki ; elektrik alan , elektriksel kuvvet ve denge yorumlarını içeren azıcıkda milikandan ağırlığı hatırlaman gereken bir soru sormuş , deseydiki milikan uygulanan bu elektriksel kuvvetin rastgele değerler almadığını belli bir sayının katsayısını aldığını ... Dediklerine hak verirdim . Meb kitabında adım adım anlatılıyor mu bilmiyorum ama yt'de deneyi anlatan hocalar var .
1782282410788.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri