Tcl 55 İnç Akıllı Tv 55q7c 4k Qd-Mini Led - 50.999 TL

Bende c6k var bu modelin q6si ile benzer özellikte tavsiye ederim. Bu birde c7/q7 serisi çok daha iyi

7c serisini görmeden sadece 6c serisini alıp kullanan kişi için 6c serisi gayet güzel gözüküyor. Yalnız bir mağazada ikisini bir arada görüp karşılaştırma fırsatı bulursanız 7c nin görüntüsünün daha iyi olduğunu fark edersiniz. Sizin durumda 65c6k almak eğer daha büyük bir ekran isterseniz uygun olabilir. Ama sanki bu 65q6c ürününün fiyatları 50.000 - 52.000 TL civarıydı. Ne ara 58.000 leri 60.000 leri gördü yahu?

Diğer yandan Vatan Bilgisayar'da paneli değiştirilmiş 65c6k ürünü 49.799 TL. Ürün outlet. Bir ihtimal bunu da tercih edebilirsiniz tabi ama karar sizin.

Son düzenleme:
7c serisini görmeden sadece 6c serisini alıp kullanan kişi için 6c serisi göze güzel gözüküyor. Yalnız bir mağazada ikisini bir arada görüp karşılaştırma fırsatı bulursanız 7c nin görüntüsünün daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Sizin durumda 65 inç c6k almak eğer daha büyük bir ekran istediğinde uygun olabilir. Ama sanki bu65q6c ürününün fiyatları 50.000 - 52.000 TL civarıydı. Ne ara 58.000 leri 60.000 lerı gördü?
Daha önce ne miniled ne qled ne oled bir televizyon kullanmadım. Kendi evime çıkıyorum düzgün bir 65 inç televizyon almak istiyorum.

Daha önce ne miniled ne qled ne oled bir televizyon kullanmadım. Kendi evime çıkıyorum düzgün bir 65 inç televizyon almak istiyorum.
O zaman sizin için en sağlıklısı bir mağazaya gidip tv'leri karşılaştırıp size ey uygun televizyonu bulmak.

İnternet üzerinden netflix gibi dizi film izleme oyun odaklıysa oled öneririm uydu yayını kanallarda izleyecekseniz mini led öneririm görüntü kalitesini mağazalarda karşılaştırabilirsiniz c6 ile c7 arasında sadece görüntü farkı yok ses sistemi farkı da var

İnternet üzerinden netflix gibi dizi film izleme oyun odaklıysa oled öneririm uydu yayını kanallarda izleyecekseniz mini led öneririm görüntü kalitesini mağazalarda karşılaştırabilirsiniz c6 ile c7 arasında sadece görüntü farkı yok ses sistemi farkı da var
O zaman sizin için en sağlıklısı bir mağazaya gidip tv'leri karşılaştırıp size ey uygun televizyonu bulmak.
bütçeden max 60 c7 ye o yüzden bakamıyorum

Görüntü farkı var. C7K / Q7C Parlaklığı daha iyi. Renkler daha canlı gözüküyor. Benim kendi gözlemlerim bu şekilde.

Görüntü farkı var. C7K / Q7C Parlaklığı daha iyi. Renkler daha canlı gözüküyor. Benim kendi gözlemlerim bu şekilde.
Görüntü farkı var zaten ama farkedecek kadar ses farkı da var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeden max 60 c7 ye o yüzden bakamıyorum
55inç üstündeki c7 serisinin fiyatları çok şişkin zaten stokları az muhtemelen 65 inçi 65bin civarlarında düşerse 2 tane alacağım ama sanmıyorum düşeceğini

Geri