Incehesap Ram Saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kardeşim benim ağlama zırlama muhabbeti yok burada

Allaha şükür durumum var kasam da var 2. kasayı topluyorum alıyoruz iptal oluyor vatanda da bu fiyatlara satıldı ürün iptali olmadı abdullah abi de oradan ram çekti sattıkları fiyatı mı bilmiyor incehesap ürünü stoklara koyarken fiyat etiket kontrolü yoksa zaten diyecek daha da bir şey yok
bak kankacım olağandan aşırı uygun ürün alırken iptal olma ihtimalini göze alırak alışveriş yapman lazım biz de alıyoruz ama ya gelirse diyerek alıyoruz göndermedikleri zaman ağlamıyorz

göndermemeleri sorun değil ama siparişleri silip iptal maili atmamış bir çok kişiye. bu yasal değil siparişler silinemez..

Allaha şükür durumum var kasam da var 2. kasayı topluyorum alıyoruz iptal oluyor vatanda da bu fiyatlara satıldı ürün iptali olmadı abdullah abi de oradan ram çekti sattıkları fiyatı mı bilmiyor incehesap ürünü stoklara koyarken fiyat etiket kontrolü yoksa zaten diyecek daha da bir şey yok
atsana vatandaki bu fiyatı ben görmedim hiç, ayrıca kardeşim dedenin bakkalı mı bu fiyatları elle tek tek mi yazıyorlar sence? azıcık düşünsene binlerce ürünü tek tek elle yazmak ne kadar sürer? fiyat entegrasyonu yazılımı kullanır böyle siteler

Üstad durumun varsa burada 10k tl için neyin zırıltısını koparıyorsun

koyun senin gibilere denir. dolandırıcılıktan içeri atılmanız lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan 6bine vermedi en düşük 9bine vardı

gece 2de adamlar keyfine indirim yapmayacağına göre, indirim adıyla aldığın ürünün reklamını da yapmadıklarına göre demek ki yazılımsal sorun olmuş kimse size 15 liralık ürünü 5 liraya vermek zorunda değil online ürün alıyorsun gidip mağazadan etiketi görüp bile almıyorsun böyle şeyler olabilir
vatanda indirim olduğunda adamlar ramlar bedava fiyatına satılıyor diye pankart açmamıştı

Üstad durumun varsa burada 10k tl için neyin zırıltısını koparıyorsun
olay 10k 20k değil yapılan şey yanlış fatura oluşturuluyor maile yollanıyor sabah bakıyorum siparişlerim kısmında ram bile görülmüyor maile girip fatura kısmından öğreniyorum adamlar mail bile atmamış iptal olacak diye

gece 2de adamlar keyfine indirim yapmayacağına göre, indirim adıyla aldığın ürünün reklamını da yapmadıklarına göre demek ki yazılımsal sorun olmuş kimse size 15 liralık ürünü 5 liraya vermek zorunda değil online ürün alıyorsun gidip mağazadan etiketi görüp bile almıyorsun böyle şeyler olabilir
Sen de söylüyorsun "SORUN" olmuş. bu "SORUNUN" suçlusu müşteri değil firmadır.

göndermemeleri sorun değil ama siparişleri silip iptal maili atmamış bir çok kişiye. bu yasal değil siparişler silinemez..
olay o zaten kardeşim benim kafalarına göre iptal oluyor bunu bana bildirmiyorlar iptal maili atın bari parayı karttan çekerken mail atmayı biliyorsun iptal ederken de atsana o zaman

olay o zaten kardeşim benim kafalarına göre iptal oluyor bunu bana bildirmiyorlar iptal maili atın bari parayı karttan çekerken mail atmayı biliyorsun iptal ederken de atsana o zaman
iptal etmemişler iptal edilecek yazıyor çünkü dostum benim, iptal edilince gelir bildirimi.

thh'ye gidin onlar bile firma lehine karar veriyorlar bu durumlarda. yine de şansınızı deneyin
Ben satın almadım zaten de ortada böyle bir iptal durumu varsa firmayı suçlamakta gayet haklı müşteriler

tebilon ve sinerji de aynı şeyden muzdarip niye kabak incehesapa patladı anlamadım
Ben hiçbirinden almadım zaten uyuyordum :D ama adam sipariş oluşturduysa ve iptal olduysa burada sorun satıcıdadır hangi firma olduğu fark etmez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri