Incehesap Ram Saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
vatanda indirim olduğunda adamlar ramlar bedava fiyatına satılıyor diye pankart açmamıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olay 10k 20k değil yapılan şey yanlış fatura oluşturuluyor maile yollanıyor sabah bakıyorum siparişlerim kısmında ram bile görülmüyor maile girip fatura kısmından öğreniyorum adamlar mail bile atmamış iptal olacak diye
İncehesabın ayıbı bizde aldık aynı yazdığın durumlar geçerli 500 tl nin keyfine bak :)

iptal etmemişler ki ben de aldım iptal edilecek yazıyor. iptal edince gönderirler kardeşim. ucuza ram alamadınız diye bu kadar ağlamayın yav
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendini kurnaz sananlara sabrım yok ne yazık ki. herkese iyi davranıcam diye bir kaide de yok. siz kurnazlara nazik davranabilirsiniz ama öyle davranırsanız tepenize çıkarlar
hala ağlama muhabbeti diyor kardeşim kullandığım kasayı atsam ağzının suyu akar sen ne anlatıyorsun bana ya

dün gece sıcak fırsatlardan görüp lexar thor 2x16 olmak üzere toplamda 2 adet toplam 64 gb ram aldım ürün iptal ediliyor madem iptal edeceksiniz satmayın kardeşim sattığınız malın arkasında durun vatan gibi olamıyorsanız kapatın şirketi bu nedir ya
tebilon ve sinerji ne durumda orada mı iptal

Yazilimsal hata kardesim anlamıyor musun hata yapilamaz mı?? Ya ne kadar gözünüz açık anlamıyorum adamlar hata yapmislar özür niyetindede gördüğüm kadarıyla 500tl kupon vermişler uzatmayın kapatın konuyu boşa konuşuyorsunuz.
500 tl para mı kardeşim bu devirde 4 gram termal macun alırsan adam akıllı öp başına koy

benim ramlere ihtiyacım yok konunun ramlerle de bir alakası yok konu senin kafatasının o kadar büyük olmasından dolayı beynine yer bırakmayıp düşünme yetini yok etmesi oluyor şu konuda kimsenin 6k ya 3k ya ram verin dediği yok sen bunu böyle olmuş gibi ağlayıp zırlıyorsun çok mu yontuldun sana batan ne oluyorda şirketin köpekliğini yapıyorsun onun merakı üzlubuna dikkat etmmedikçe tokat yersin yetme seni
şimdi sana bir şeyler yazacağım ama önce bi cezanı ye gevşek seni

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker