Incehesap Ram Saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
La adamlar hata yapmış 500₺ kupon vermişler öp başına koy hiç vermiyedebilirlerdi halen daha haksız bir şekilde sitem ediyorsun.
haksız mı hakkını savunmayı bilmiyorsun gerçekten adamlar iptal olucak ediyoruz diye mail bile atmıyor ama karttan parayı çekerken saniyrsinde sipariş oluşturuldu diye mail geliyor saygısızlık

haksız mı hakkını savunmayı bilmiyorsun gerçekten adamlar iptal olucak ediyoruz diye mail bile atmıyor ama karttan parayı çekerken saniyrsinde sipariş oluşturuldu diye mail geliyor saygısızlık
kasası çok iyi adam diyeceğim bundan sonra, yarım saat 1 saat bekleyemiyor musun kasası çok iyi zengin adam? bekle atarlar mailini parana çökmediler ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zenginim zenginim yazan yok sen dakikalardır ağla ağla yazıyorsun 15 yaşında çocuk gibi
ağla demiyorum ağlıyorsun diyorum. öyle yapıyon çünkü, adamlar 500 lira kupon atmışlar sen hala ramim de ramim diye ağlıyon. at bakim güzel kasanı 😘

Çok komiksiniz varya şunu bile yazarken gülüyorum🤣🤣🤣 Biliyorsun demi o mailler otomatik geliyor iptal mailide muhtemelen gelecektir gelmese bile bu kadar sitem edilmez ya vallahi bir istediğiniz olmasa hemen nasıl kıyameti kopariyorsunuz bana küçük çocukları hatırlattız.

Çok komiksiniz varya şunu bile yazarken gülüyorum🤣🤣🤣 Biliyorsun demi o mailler otomatik geliyor iptal mailide muhtemelen gelecektir gelmese bile bu kadar sitem edilmez ya vallahi bir istediğiniz olmasa hemen nasıl kıyameti kopariyorsunuz bana küçük çocukları hatırlattız.
ürünü alıyorsun karttan paran çekiliyor ve ürün iptal oluyor siparişlerim kısmında aldığın ürünü göremiyorsun başarısız ve iptal kısmına da düşmemiş hala otodan bahsediyor bana

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri