❌İndirim Bitti! Lexar Thor Gaming (2x16) 32gb Ddr5 6000mhz 6.150tl

IMG_3958.webp

İnce hesapta iptal etti beyler

Gece görmedim ama sabah sahibinden ilanlara bakıyorken anladım bir şeyler olduğunu, heryer bu ramle dolmuştu, buraya geldim tabi hemen baktım paylaşılmış ama stoklar bitmiş, 12k'ya koyan biri bide yazmışki , ihtiyaç fazlasından satılık, dedim dün gece incehesaptan almışsın, kargo haberi gelirse satın alıcam, tabi ses çıkmadı ve 2 saat sonra ilan kalktı büyük ihtimalle iptali yedi oda... Eğer gerçekten böyle bir şey yapacaklar ise her hesaba bir tane ile sınırlandırmaları lazım ve piyasanın bu kadar altında imkan verdiklerinde fırsatçılar maalesef gerçek ihtiyaç sahiplerinin de önüne geçiyor..

Özet:

Siparişinizde yer alan ürün, tedarikçi XML stok ve fiyat akışında oluşan hatalı veri nedeniyle sitemizde satışa açılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda ürünün gerçekte stokta bulunmadığı tespit edilmiştir.

Bu durum yalnızca incehesap.com’u değil, aynı veri akışını kullanan farklı e-ticaret sitelerini de etkilemiştir. Siparişinizi teslim edebilmek için ilgili tedarikçiyle görüşmeler yaptık ve alternatif temin seçeneklerini kontrol ettik. Ancak ürün stokta olmadığı için siparişinizi iptal etmek zorunda kaldık.

Özet:

Siparişinizde yer alan ürün, tedarikçi XML stok ve fiyat akışında oluşan hatalı veri nedeniyle sitemizde satışa açılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda ürünün gerçekte stokta bulunmadığı tespit edilmiştir.

Bu durum yalnızca incehesap.com’u değil, aynı veri akışını kullanan farklı e-ticaret sitelerini de etkilemiştir. Siparişinizi teslim edebilmek için ilgili tedarikçiyle görüşmeler yaptık ve alternatif temin seçeneklerini kontrol ettik. Ancak ürün stokta olmadığı için siparişinizi iptal etmek zorunda kaldık.

yersen... bir b.klar döndü dün akşam kesin.

Geri