deymez 900 e 1000 kullanıyorum ben bedava kurdurdum750TL ye 100Mbps veriyorlar modem dahil ama 1200TL kurulum ücreti var değer mi sizce?
Ona geçemiyorum bu şartlar var.800 liraya 1000 veriyolar ona geçicekseniz geçilir çok sansürlü onun dışında bi sorunu yok
superbox mı kuracaksınOna geçemiyorum bu şartlar var.
Yok fiber kurduracağım.superbox mı kuracaksın
superonline da kurulum ücreti yok kendi altyapısında 700tl ye 100 mbps tv pluslı paket var750TL ye 100Mbps veriyorlar modem dahil ama 1200TL kurulum ücreti var değer mi sizce?
kurulum ücreti kısmı saçma 1200 tl alacakları bir kurulum verdiklerini hiç duymadım bilmiyorum ilk defa sizden duydumYok fiber kurduracağım.
Tarife sayfasında da yazıyor siteden de bakıp teyit ettim 600TL kurulum 600TL aktivasyon ücreti diyor yeni abonelikte, toplam 1200TL alıyorlar yani baştan ama sanırım 12 taksitle ödeme imkanı da varmış bunları.kurulum ücreti kısmı saçma 1200 tl alacakları bir kurulum verdiklerini hiç duymadım bilmiyorum ilk defa sizden duydum
sizinki de mi superonline hocamdeymez 900 e 1000 kullanıyorum ben bedava kurdurdum
Bilmiyorum telefona 100GB internet paketi alsam 550TL tutuyor öyle düşününce aklıma yatıyor ama yine de pahalı da geliyor kurulum ücretini ve ayda 750TL ücreti düşününce.Ben 850TLye 1000mbps+ TV+ kutusu kullanıyorum. Pahalı geldi. Kurulum ücreti de vermedim
Tarifeye göre değişiyor olabilir bende varmış.Kurulum ücreti yokki ben vermedim