Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

oyun oynamak için kullanacağım.
Hocam arkadaş kafanı çorba etti muhtemelen. Attiğın sistemde ekran kartıni colorful 5070ti seç kasayı lian li 850w Gold seç sıvı soğutucu olarak lian li galahad 360mm seçip alabilirsin. Bütcen 150 diye hepsini kullanmak zorunda değilsin aradaki 25k ya güzel bir oled monitör alınabiliyor

Hocam arkadaş kafanı çorba etti muhtemelen. Attiğın sistemde ekran kartıni colorful 5070ti seç kasayı lian li 850w Gold seç sıvı soğutucu olarak lian li galahad 360mm seçip alabilirsin. Bütcen 150 diye hepsini kullanmak zorunda değilsin aradaki 25k ya güzel bir oled monitör alınabiliyor
Anakartıda x870e P olanı sec

hocam teşekkür ederim ben de yapay zekaya falan sordum biraz soğutucuyu sizin dediğinize çevirmişti zaten
anakart olarak 4 tane benzer model var örneğin onların farkı ne veya 4 tane ekran kartı modelinin farkları ne tam bilmediğim için kafam karıştı
monitörü iyi almak için bütçeyi tam doldurmamayı düşünüyodum zaten
sizce monitör ne alınmalı
bir de seçtiğim kasadaki güç kutusunun özellikleri nedir iyi mi

hocam teşekkür ederim ben de yapay zekaya falan sordum biraz soğutucuyu sizin dediğinize çevirmişti zaten
anakart olarak 4 tane benzer model var örneğin onların farkı ne veya 4 tane ekran kartı modelinin farkları ne tam bilmediğim için kafam karıştı
monitörü iyi almak için bütçeyi tam doldurmamayı düşünüyodum zaten
sizce monitör ne alınmalı
bir de seçtiğim kasadaki güç kutusunun özellikleri nedir iyi mi
Lianli 850w Gold gayet iyi. Anakartlar arasında çok az fark var ama x870e P veya x870e gaming plus olandan birini secin aynı anakartlar tipi hangisinin hoş geldiyse onu alın. Monitör için ayrı bir konu açsanız daha iyi olur önemli bir konu

Hocam ben sadece kasa için sandım özür dilerim
hocam aslında 5080 de çok mantıklı geliyor diğer parçaları zamanla almayı düşünebilirim ama yine de inanılmaz bir performans farkı olmayacağını söyledikleri için 5080e bakmadım sizce 5070ti olarak baktığınızda attığım sistem nasıl parçalar iyi mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lianli 850w Gold gayet iyi. Anakartlar arasında çok az fark var ama x870e P veya x870e gaming plus olandan birini secin aynı anakartlar tipi hangisinin hoş geldiyse onu alın. Monitör için ayrı bir konu açsanız daha iyi olur önemli bir konu
teşekkür ederim hocam gaming max gaming plus modelinin bir tık üstü denilmişti ona rağmen fiyatı daha uygun olduğu için onu seçmiştim
dediğiniz ekran kartı ile msi arasındaki fark nedir hocam

hocam aslında 5080 de çok mantıklı geliyor diğer parçaları zamanla almayı düşünebilirim ama yine de inanılmaz bir performans farkı olmayacağını söyledikleri için 5080e bakmadım sizce 5070ti olarak baktığınızda attığım sistem nasıl parçalar iyi mi

teşekkür ederim hocam gaming max gaming plus modelinin bir tık üstü denilmişti ona rağmen fiyatı daha uygun olduğu için onu seçmiştim
Colorful olan sff model değil ve daha ucuz. MSI in shadow ve ventus model ekran kartları aşırı berbat soğutmaya sahipler sakın alma.

Hocam aslında evet çok inanılmaz performans farkı yok 15 fps 10 fps felan ama bence 4k alacaksanız olabilir ve sizin bütçenize göre 5080 ile 9800x3d değilde 5080 ve 7800x3d olabilir ama 2k alacaksanız direk 5070ti hocam aslında sistemin özellikleri iyi am bütün hazır sistemlerde olan bişey var kasa ile güç kaynağı birada geldiği için daha ucuz oluyor ama güç kaynağı daha kalitesiz olabiliyor oyüzden alacağınız kasanın içindeki güç kaynağını araştırmalısınız bence. segotep fz6 pro ucuz görünebilir ama ryzen 7 için yeterlidir yani anakartta ise x serisi diye almamak lazım içinin doluluğu önemli olan bazı b850 yada b650 anakartar bile bazı x serisi anakartlardan iyi olabilir

Evet bence de rtx 5080 kullanmalısın

Sff model küçük, ince (small form factor) gibi anlamlara gelir

5080 ile 7800x3d combolamak olmaz darboğaz yapar mutlaka 9800x3d olmalı

AMD ile adamakıllı render vb alamassın haberin olsun

AMD kullanmak istersen anakart olarak bunu kullanabilirsin

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html

(Z serisi AMD'de çok pahalı)
hocam render zaten düşünmüyorum
5080e çıkarsam işlemciyi de yükseltmem gerekecekse zaten benim bütçemi çok aşar

Geri