Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

Bence monitör 2K olsun yeter

Yok canım yere göre 15~20 FPS fark atıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence 5080 al bütçen 150k

Benim şahsi fikrim 2k isw 5070ti 7800x3d 4k ise 7800x3d 5080 ama yinede 4k da 5070ti da oynatabilir hocam o senin fikrin benim 5070ti var 2k ıps ile oynuyorum İnşAllah 2k olede geçeceğim bence 2k oled en iyi seçenek
son durumda özelleştirmeler şu şekilde oldu
sadece psu kaliteli mi ondan pek emin değilim
bu sisteme 4k monitör gider diyorsanız bütçeye göre 4k zorlayacağım fakat bütçem yetmezse 2k almak zorunda kalabilirim

2k ile 4k arasındaki farkı anlamazsın bile

Miniled'e ne diyorsunuz

Yüksek parlaklık istiyorsan miniled al bence

Bence monitör 2K olsun yeter

Yok canım yere göre 15~20 FPS fark atıyor

Bence 5080 al bütçen 150k
çok spesifik senaryolarda atıyor %80 aynılar birebir. 9800x3d'nin en büyük artısı ısınmıyor

h
Benim şahsi fikrim 2k isw 5070ti 7800x3d 4k ise 7800x3d 5080 ama yinede 4k da 5070ti da oynatabilir hocam o senin fikrin benim 5070ti var 2k ıps ile oynuyorum İnşAllah 2k olede geçeceğim bence 2k oled en iyi seçenek
hocam 4k sistemi zorlayacaksa garanti olması açısından 2k da yeterli benim için
şu an kafamdaki tek soru işareti psu kısmı

Miniled'e ne diyorsunuz

hocam kalan bütçeye göre bakıcam monitör işine oledlere bütçe yeter mi bilmiyorum

Miniled'e ne diyorsunuz

Anlar hocam 2k ve 4k arasındaki fark 2k ve 1080p arasındaki farktan daha büyük nerdeyse 4kat felan fark var 2 k ile 4knın

Anlar hocam 2k ve 4k arasındaki fark 2k ve 1080p arasındaki farktan daha büyük nerdeyse 4kat felan fark var 2 k ile 4knın
2k ile 4k arasında 4 kat yok 4k ile 1080p arasında 4 kat var ama piksel sayısı bi yerden sonra ne kadar artarsa artsın fark etmemeye başlıyor

h

hocam 4k sistemi zorlayacaksa garanti olması açısından 2k da yeterli benim için
şu an kafamdaki tek soru işareti psu kısmı

hocam kalan bütçeye göre bakıcam monitör işine oledlere bütçe yeter mi bilmiyorum
Hocam 5080 yapmak yerime 5070ti 7800x3d yapıp başlangıç level oledlere bakabilirsiniz inanın ıps ile farkı baya olacaktır başlangıç level olede göre bile

2k ile 4k arasında 4 kat yok 4k ile 1080p arasında 4 kat var ama piksel sayısı bi yerden sonra ne kadar artarsa artsın fark etmemeye başlıyor
Hocam şöyle piksel ve keskinlik anlamında 4k baya iyi ama 2k ile 1080pyi değiştirmeyi daha çok farkedersiniz özür dilerim yanlış dediğim için ama hikayeli ouınlar için 4k daha iti olacaktır dengeli yani cs 2 valo ve hikayeli oyunlar için 2k

Geri