Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

oled alabilirsem oled alıcam alamazsam ips alıcam mecbur hz olarak falan çok düşük bir şey almak istemiyorum çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seçtiğim kasanın güç kaynağını biraz araştırdım pek iyi yorumlar yok hakkında ama güç kaynaksız kasa seçeneği de yok nasıl yapabilirim

Monitör konusunda Adobe RGB ye bakmak lazım alttaki model oledleri ezip geçiyor

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1140809929.html

Power supply' a 3.5k~5K ayırmak mantıklı olacaktır diye düşünüyorum

Miniled'ler oled kadar olmasada siyahları ips panelden daha iyi gösterirler

2k ile 4k arasında 4 kat yok 4k ile 1080p arasında 4 kat var ama piksel sayısı bi yerden sonra ne kadar artarsa artsın fark etmemeye başlıyor
4K ile 1080p arasında 2 kat var tam katı zaten

3840x2160
1920x1080

2K ile 4K arasında hissedilir fark var bence yaşayın 4K'yı önce

düzeltme: piksel sayısı diyorsun doğru 4 kat var

oled alabilirsem oled alıcam alamazsam ips alıcam mecbur hz olarak falan çok düşük bir şey almak istemiyorum çünkü

seçtiğim kasanın güç kaynağını biraz araştırdım pek iyi yorumlar yok hakkında ama güç kaynaksız kasa seçeneği de yok nasıl yapabilirim
Hocam ayrı alabilirsini diyeceğim ama pahalıya patlar ama bence yine araştırmaya devaö esin yani 150klık sistemi bombaya bırakmak gibi bişey olabilir güç kaynağı önemlidir baya yada ayrı ayrı toplayabilirsiniz dieyeceğim aylar sürer ben hala topluyorum ayrı ayrı 2 aydır ama baya kar yaptım bu ay İnşAllah bitecek

Oled alamazsam bile va bakmaya çalış ips pek önermem bu kadar yüksek bütçede

4K ile 1080p arasında 2 kat var tam katı zaten

3840x2160
1920x1080

2K ile 4K arasında hissedilir fark var bence yaşayın 4K'yı önce
Yok 1080p ile 4k araaında 4kat var biri yaklaşıl 2 milyon piksel diğeri 8.3milyon piksel

Oled alamazsam bile va bakmaya çalış ips pek önermem
Ghosting ile başarılar hocam

Yok 1080p ile 4k araaında 4kat var biri yaklaşıl 2 milyon piksel diğeri 8.3milyon piksel

Ghosting ile başarılar hocam
Kaliteli VA larda abartılacak bir ghosting yok

Hocam ayrı alabilirsini diyeceğim ama pahalıya patlar ama bence yine araştırmaya devaö esin yani 150klık sistemi bombaya bırakmak gibi bişey olabilir güç kaynağı önemlidir baya yada ayrı ayrı toplayabilirsiniz dieyeceğim aylar sürer ben hala topluyorum ayrı ayrı 2 aydır ama baya kar yaptım bu ay İnşAllah bitecek
hocam yanlış bakmışım alınabilir sanırım kötü bir yorum görmedim şimdiye kadar

ne dersiniz gerekli mi

Ekler

• IMG_3964.webp
    IMG_3964.webp
    134.1 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,962
Üyeler