🔥İndirim 17.999tl Next Ye-58gfsg8-Qled 58" 147 Ekran Uhd 4k

İndirimden önce 14 bin küsurlara satıldı. Depo ürünü müydü emin değilim.

Alıntıyı görüntüle
Kırık bir depo ürünü vardı, ben de dahil baya bir kişi almıştır onu. Alıyorduk geri gönderiyorduk yine yeni gibi diye listeliyorlardı. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem samsung hem lg oled kullanıyorum senelerdir, şu oled yanığı muhabbeti bi kapanmadı gitti, adamlar milyon dolarlık argeler yapıyorlar, artık yanık olma ihtimali çok düşüğe indirgediler, ayrıca mini led de çok iyi bi panel, gayet alınabilir fakat oled yanığı diye bir şey pek kalmadı gibi
İhtiyaçlara bağlı tercih yapılmalı bence. Örneğin içerik platformları ve oyun kullanımı için alınacaksa OLED hala uzun yıllar hizmet verilebilir ama günde 10 saat TV yayını seyredilecekse miniled modellere yönelmek mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

24k bütçe için şuan alınması en mantıklı tv nedir? Bilginiz varsa eğer öneri yaparsanız sevinirim. (Hepsiburada satıcılı veya amazon satıcılı)
Ekran tercihen 50"
Bütçeyi biraz daha artırıp qd-miniled Iffalcon 50U95A modeline yönelebilirsiniz. Yerel karartma açısından bazı memnuniyetsiz yorumlar olsa da hem 144hz panel hem quantum dot katmanı hem de 1000 nit'e varabilen parlaklık değeri ile pek alternatifi olan bir model değil.

Hepsiburada da 35 bine düşüyor kuponla cok kararsız kaldım bende 2026 modeli mi alsam bunu mu 144 hz olan 47 ye düşüyor bu 35 e
Bence ifalcon veya tcl 144 HZ alın. Uygun fiyatlı bulursanız lg oled bile alabilirsiniz.
Eğer oyun oynayan biri iseniz olede veya mini lede yönelin başka markalarda.
Next kötü demiyorum ama fiyatlar yakın olduğu için 144 HZ almak daha mantıklı

Geçen yıl temmuz ayında 14888 gibi bir fiyatla aldık. Va panel olduğundan gündüzleri yansıma fazla. Hoparlörlerin ses netliği kötü, konuşmalar anlaşılmayabiliyor özel ayar gerekiyor. Arayüzü hızlı. Bu fiyatta bazı eksilere katlanmak gerek.

Bu ürünü en son 08 07 2025 tarihinde satın aldınız bu tarihte almıştım ayagın biri cıkmadı 13k ye almışım hala kullanıyorum tavsiye ederim.

Next 2026 super miniled 47bine geliyor hepsiburadada. Bu mu yoksa iffalcon 65u95a mı daha iyi olur ? iffalcon indirime girer mi acaba

Next tv lerin tek kötü yanı yazılım vermiyorlar. Bin liralık uydu alıcısına her ay yazılım verip tv lere yazılım vermemeleri gariplik.

25k max bütçe ile oturma odasına ne önerirsiniz? Oyun vs oynanmayacak, ilandaki iş görür mü daha iyisini bulabilir miyiz?

Next tv lerin tek kötü yanı yazılım vermiyorlar. Bin liralık uydu alıcısına her ay yazılım verip tv lere yazılım vermemeleri gariplik.
Zaten tv'de 8gb total rom var. (Sanırım)
İşletim sistemi sonrasında tahminen 3-4gb boş yer kalıyor. (Sanırım)
Youtube, uygulama vs vs. Derken kalan boyut 1-2gb olur muhtemelen.
Güncelleme gelse bile , depolama aşamasında sorun yaşanabilir.

Geri