Yardım Trendyol / İncehesap Kusurlu Monitör İadesi Hakkında

KathriN

80+
Reaksiyon skoru
74
Merhaba arkadaşlar,

Trendyol üzerinden İncehesap satıcısından bir monitör satın aldım. Ürün elime ulaştığında kutusunun daha önce açılmış olduğu belliydi ve monitörde de kusurlar bulunuyordu. Bu nedenle ürünü teslim aldıktan 1 gün sonra iade ettim.
İade kargosu satıcıya ulaştı ve 16 Haziran'dan bu yana 7 gün geçti. Ancak hâlâ ne iade onaylandı ne de ücret tarafıma yatırıldı. Süreçle ilgili net bir bilgilendirme de yapılmıyor.
Sizce bu bekleme süresi normal mi? Benzer bir durum yaşayan oldu mu? İade sürecini hızlandırmak için neler yapabilirim? Deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15 (1).webp
    52.5 KB · Hit: 35
  • WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15 (2).webp
    WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15 (2).webp
    71.1 KB · Hit: 31
  • WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15.webp
    WhatsApp Image 2026-06-15 at 18.52.15.webp
    96.5 KB · Hit: 32
Merhaba arkadaşlar,

Trendyol üzerinden İncehesap satıcısından bir monitör satın aldım. Ürün elime ulaştığında kutusunun daha önce açılmış olduğu belliydi ve monitörde de kusurlar bulunuyordu. Bu nedenle ürünü teslim aldıktan 1 gün sonra iade ettim.
İade kargosu satıcıya ulaştı ve 16 Haziran'dan bu yana 7 gün geçti. Ancak hâlâ ne iade onaylandı ne de ücret tarafıma yatırıldı. Süreçle ilgili net bir bilgilendirme de yapılmıyor.
Sizce bu bekleme süresi normal mi? Benzer bir durum yaşayan oldu mu? İade sürecini hızlandırmak için neler yapabilirim? Deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bankadan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir bankayla görüşün. En kötü bu haftayı da bekleyin.

Bankadan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir bankayla görüşün. En kötü bu haftayı da bekleyin.
hocam sorun şu ki trendyoldan baktığımda iade inceleniyor görünüyor. ürün zaten kusurlu bu kadar bekletmelerine anlam veremiyorum.

hocam sorun şu ki trendyoldan baktığımda iade inceleniyor görünüyor. ürün zaten kusurlu bu kadar bekletmelerine anlam veremiyorum.
Hocam burası TR. Malesef işin firmalara düştüğünde adamı hayattan soğuturlar. Banka ile görüşün. Olmadı 2-3 gün daha bekleyin. Trendyolu , onaylandı ama sizce inceleniyor görünüyor şeklinde taciz et.

15 gün süresi var bu hafta içerisinde sonuçlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,546
Üyeler
198,148
Son üye
ly.nwia
Geri