oem paketlerde beyaz sistem bulmak zor olabilir bulunsa bileçok masraflı olacağı kesin kendiniz parçaları tek tek alarak yapabilirsinizBen 9070xt ve 7800x3d kombinasyonunu düşündüm tercihen beyaz yapabilirsem iyi olur ve yanına da 4k oled 27 inç ya da 32 inç monitör onun da bütçesi ayrı 45 bin.
İllaha beyaz olması gerekmiyor tercihen .oem paketlerde beyaz sistem bulmak zor olabilir bulunsa bileçok masraflı olacağı kesin kendiniz parçaları tek tek alarak yapabilirsiniz
9070xt daha iyi bir tercih değil mi ?Game Garaj Elite S4 AMD Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu OEM Paket : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Game Garaj Elite S4 AMD Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu OEM Paket : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
cl48 ram ne laGame Garaj Elite S4 AMD Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu OEM Paket : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Game Garaj Elite S4 AMD Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu OEM Paket : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şu an ki piyasa koşullarına göre ancak böyle sistem var. CL36,32 olan sistemler maalesef ki 100K'ya kadar dayanıyor. İlerleyen dönemde bütçesi olması durumunda ram değişikliğine gidebilir.cl48 ram ne la
gereksiz masraf olur tek tek toplasak bu fiyata gelir zatenŞu an ki piyasa koşullarına göre ancak böyle sistem var. CL36,32 olan sistemler maalesef ki 100K'ya kadar dayanıyor. İlerleyen dönemde bütçesi olması durumunda ram değişikliğine gidebilir.
Hocam,gereksiz masraf olur tek tek toplasak bu fiyata gelir zaten
bi bakayım hocamHocam,
Zamanın var ise paylaşabilir misin?
Valla hocam 27 inç 2k OLED alsan daha mantıklı bana göre. 9070XT 4K da kaç sene götürür bilemiyorum. Ama 2K da nativede bile 5 sene kemiksiz oyun oynarsın. Hem bütçende açılır daha rahat geniş bir bütçeyle dizersin sistemi.Ben 9070xt ve 7800x3d kombinasyonunu düşündüm tercihen beyaz yapabilirsem iyi olur ve yanına da 4k oled 27 inç ya da 32 inç monitör onun da bütçesi ayrı 45 bin.
Valla hocam 27 inç 2k OLED alsan daha mantıklı bana göre. 9070XT 4K da kaç sene götürür bilemiyorum. Ama 2K da nativede bile 5 sene kemiksiz oyun oynarsın. Hem bütçende açılır daha rahat geniş bir bütçeyle dizersin sistemi.
katılıyorum ramlerde beyaz seçince iki katı geçiriyorlar zaten monitörden kısıp sisteme yatırım yapmak daha mantıklı 110k tutuyor çünkü en iyi ihtimalle45k monitore para ayirmak yerine sisteme para yatirmak daha mantikli 5070ti sistem alirsın 2k monitor zaten 10k ,cebinde para bile kalir