Öneri İlk Kez Oynayacak Biri İçin Fc26 Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,928
Futbolla alakam yok
Hayatımda pes birkaz kez fifa oynadığımı hiç hatırlamıyom
Şu an steamde 14 dolar kardeşimle vs falan atmak için alınır mı

Alınır baba futbolla alakan yokta zevkli ya benim çoğu arkadaşımın da alakası yok oynuyoz sarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Futbolla alakam yok
Hayatımda pes birkaz kez fifa oynadığımı hiç hatırlamıyom
Şu an steamde 14 dolar kardeşimle vs falan atmak için alınır mı
Ama ps5 den oynuyom ben öyle zevkli oluyor pc de zevk verir mi emin deilim ama oyun sarıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır baba futbolla alakan yokta zevkli ya benim çoğu arkadaşımın da alakası yok oynuyoz sarıyor

Ama ps5 den oynuyom ben öyle zevkli oluyor pc de zevk verir mi emin deilim ama oyun sarıyor
gamepad var

ultimate team sarmaz ama onun harici akar

• Beğen
1v1 gibi akar ama rivals gireceksen uzak dur clubs sarıyor ama bence
Valla bu terimlerin hiçbirini bilmiyom. Kardeşimle takılırım arada kariyer girerim single iyi olursam online girerim

Doğrudur, rivals online 1v1 oluyor, clubs online 5v5 oluyor
Arada iyi gidiyor alınabilir
Başlangıç öneriniz ayar vs var mı hiç oynamadım daha önce

Başlangıç öneriniz ayar vs var mı hiç oynamadım daha önce
Çok fazla bir şey diyemem herkesin ayar tercihi farklı olur ben savunma anlamında taktiksel kullanıyorum, kendi rahatlığına göre hepsini dene, skiller için videolara bakabilirsin tuş kombinasyonu hepsinde farklı, taktikler içinse takımdan takıma değişir hücüm oynayan bir takımla defansif oynayan takımın taktikleri farklı olur

• Beğen
Çok fazla bir şey diyemem herkesin ayar tercihi farklı olur ben savunma anlamında taktiksel kullanıyorum, kendi rahatlığına göre hepsini dene, skiller için videolara bakabilirsin tuş kombinasyonu hepsinde farklı, taktikler içinse takımdan takıma değişir hücüm oynayan bir takımla defansif oynayan takımın taktikleri farklı olur
Akar baba ya indirimi de iyi arkadaşların oynarım diyosa al gitsin
Arada iyi gidiyor alınabilir
oyunu indirdim ama anlatım dili yani spiker türkçe olmuyor
dosyaları doğruladım,konum türkiye,vpn kapalı,vpn ile türkiye de yaptım, oyun türkçe olmuyor

bir de yan yana 2 kişi oynamak için giriyom ama takım falan seçme yok ultimate teamden giriyom

oyunu indirdim ama anlatım dili yani spiker türkçe olmuyor
dosyaları doğruladım,konum türkiye,vpn kapalı,vpn ile türkiye de yaptım, oyun türkçe olmuyor

bir de yan yana 2 kişi oynamak için giriyom ama takım falan seçme yok ultimate teamden giriyom
Pc tarafında bilgim yok xbox'dan oynuyorum

• Beğen
Geri