Anladım sağol sonra 2k vermeyelimGüvenilir falan değil Minecraft denilen oyun yıllardır indirim yemeyen sabit fiyatlı ve sadece minecraft.net sitesinden satılan bir oyun muhtemelen kullanılmış çalıntı hesap alırsın şuna bu parayı verdiğin an
Eneba'da çok fazla satıcı var ve sattıkları "keyleri" nereden elde ettiklerine dair zerre bir bilgi yok oyunu 2016'da almış biri olarak bugün yeniden alacak olsam ben güvenmem şahsenAnladım sağol sonra 2k vermeyelim
Sadece key olarak vereceği söyleniyor o çalıntı olabilir mi? Hesap ve şifre olarak verse evet çalıntı derim ama başka ülkelerde daha ucuza satildığından belki o ülkenin keyini alıp veriyordur bu sebepten ucuzdur diye dusundum
instant gaming de 500tl ye almıştı bir arkadasım da tükenmiş bende bynogameden 800 e almıstım simdi baktım zamlanmıs biraz şanssızsın malesef çok da olmadı alalı biz açıkcası750tl civarına geliyor sizce güvenilir midir? Daha önce alan var mı? Yoksa gidip 1200Tl ye kendi sitesinden almak mı mantıklı
Sunucuda gireceğiz sonra adam hesaba girip sunucuyu patlatmasınBen her canım minecraft çektiğinde 10 20tlye alıp oynayıp salıyorum, 750tl verip risk almaktansa 1200e sitesinden almak mantıklı geldi.
Key çalıntı kart ile alınmış fln olursa o zaman geri cekilebilir hesap ama satici guvenilirse sanmam.Sunucuda gireceğiz sonra adam hesaba girip sunucuyu patlatmasın
Yani şahsen ben keyde ne gibi bir hile yapılabilir diye düşünüyorum sonuçta key tek kullanımlık. Muhtemelen başka bir ülkeden aldılar da satıyorlar pek sorun olmaz gibi geldi ama alan bir arkadaş yok sanirim
Key ise gerçekten iyi kötü bir şey diyemiyorum sizinle aynı fikirdeyim, sunucu için neden premium alıyorsunuz kendi sunucunuzda arkadailarınızla mı takılacaksınız, premium sunucularda mı vakit geçireceksinizSunucuda gireceğiz sonra adam hesaba girip sunucuyu patlatmasın
Yani şahsen ben keyde ne gibi bir hile yapılabilir diye düşünüyorum sonuçta key tek kullanımlık. Muhtemelen başka bir ülkeden aldılar da satıyorlar pek sorun olmaz gibi geldi ama alan bir arkadaş yok sanirim
Evet o olabilir Boxgame diye bir yer satıyor https://www.eneba.com/tr/vendor/boxgameKey çalıntı kart ile alınmış fln olursa o zaman geri cekilebilir hesap ama satici guvenilirse sanmam.
Bu realms den oynayacagizKey ise gerçekten iyi kötü bir şey diyemiyorum sizinle aynı fikirdeyim, sunucu için neden premium alıyorsunuz kendi sunucunuzda arkadailarınızla mı takılacaksınız, premium sunucularda mı vakit geçireceksiniz
Yani çok uzun soluklu olacaksa evet hesabı adam geri alabilir birdaha giremezsiniz ama geri alıp girip sizin sunucuyu patlatma ihtimali falan zannetmiyorum denk gelsinEvet o olabilir Boxgame diye bir yer satıyor
Bu realms den oynayacagiz
hocam geçen sene fena bir indirim yaptılar ondan önceki senedeGüvenilir falan değil Minecraft denilen oyun yıllardır indirim yemeyen sabit fiyatlı ve sadece minecraft.net sitesinden satılan bir oyun muhtemelen kullanılmış çalıntı hesap alırsın şuna bu parayı verdiğin an