Yardım Dostlar Bilen Varsa Acil Fikir Versin Lütfen!!

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
ekran kartım 7800xt nitro
işlemcim 7500f
anakartım msı b650s wifi
32 gb ddr5 ram

1 haftadır uğraşıyorum çözemedim. Hz de bi kesinti gördüm grafik ayarlarına girip değiştirmeye çalıştım olmadıı. Ekran kartı sürücüsüne baktım ünlem işareti var aygıt yöneticisinde. neyse sildim geri yükledim baktım düzeldi. Yeniden başlatıyorum pc yi sil baştan yine gidiyor. Ne sebeptir hocam buna valla kafayı yicem

amd programını 5 dk önce indirip kendisi otomatik yeniden başlatıyor sonra bu hatayı veriyor

Ekler

• sorun.webp
    sorun.webp
    13.6 KB · Hit: 36
ddu ile silerken orada bir seçenek var "windows updateyi devre dışı bırak" bunu seç öyle kur ve sürümünü whql seç
denedim komple sildim geri yükledim amd ye dair her şeyi sildim geri yükledim yok hocam yine başa sarıyor

"AMD'den driver yüklemeyi denedim silmeden, oldu."
Bunu diyen çok kişi olmuş. Driver kurulumunu AMD uygulamasından yapmayı dene.

Olmazsa. Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücü sekmesinden "Sürücüye Geri Dön" tıkla. Bu seçenek kapalıysa cihazı kaldır tıkla. Donanım değişiklikleri tara yapınca ekran kartı geri gözükecektir.
Bunun sebebi windows kendisi yüklemiştir ekran kartı driver'ı. Amd üzerinden düzgün kurulum yapmayı dene.

"AMD'den driver yüklemeyi denedim silmeden, oldu."
Bunu diyen çok kişi olmuş. Driver kurulumunu AMD uygulamasından yapmayı dene.

Olmazsa. Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücü sekmesinden "Sürücüye Geri Dön" tıkla. Bu seçenek kapalıysa cihazı kaldır tıkla. Donanım değişiklikleri tara yapınca ekran kartı geri gözükecektir.
Bunun sebebi windows kendisi yüklemiştir ekran kartı driver'ı. Amd üzerinden düzgün kurulum yapmayı dene.
amd nin sitesinden 1.5gb lık dosyayı indirdim yaklaşık 4 kere tekrarladım şuan yine sildim yine yapıyorum pc kapatıp açınca yine aynısını yapyıopr

amd nin sitesinden 1.5gb lık dosyayı indirdim yaklaşık 4 kere tekrarladım şuan yine sildim yine yapıyorum pc kapatıp açınca yine aynısını yapyıopr
1.5 gb dosyayı indirme. amd ekran kartı bulan uygulamayı indir o driveri seçsin indirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html en üsttekini indir. Driveri o bulsun sen aşağıdan arayıp bulma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce ddu ile sil sonra pcyi aç kapa sonra bu işlemi yap.

Geri