Öneri 2k OLED Monitör Almak Yerine " MSI Mag 274qpf X30mv Monitör " Alınabilir .

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,118
2K OLED Monitör Yerine Tavsiye Edilebilecek En Mantıklı Ürünlerden Biridir .

1782337770588.webp

Son düzenleme:
21 Bin TL ye VA Panel mi aldıracaksın Scofield ? Milli Takım dan sonra iyi görmüyorum seni :)
Hocam OLED Bir Bakıma Risk Taşıyor .

Ben Bu Açıdan Mini LED Televizyonlar Gibi Monitör Önerdim Monitörün Neresini Beğenmedin :)

Ayrıca Cuma Günü Olan Maçın Skoru 2-0 ABD Kazanacak :kizginpeepo:

Hocam OLED Bir Bakıma Risk Taşıyor .

Ben Bu Açıdan Mini LED Televizyonlar Gibi Monitör Önerdim Monitörün Neresini Beğenmedin :)

Ayrıca Cuma Günü Olan Maçın Skoru 2-0 ABD Kazanacak :kizginpeepo:
OLED i ben monitör ve TV olarak ayrı bakıyorum. Oled TV alsam şimdi, biliyorum annem sabah-akşam youtube dan çatır çatır dizi seyredecek. Sabah 8 de bir açacak gece 12 ye kadar. Yanacak o belli :) . Miniled mantıklı TV için
Ama 21K ya VA almak yerine 23-24-25K bandında 240-280 Hz OLED alırım, zaten 3 yıl yanma garantisi var, e bir de bak amazon 9 taksit yapıyor, ya bırak yansın :)
Bi de şunu söyleyeyim, OLED e geçtikten sonra şunu farkettim, özellikle yabancı hatun varken yaşıyordum bu hissi, bakmaya doyamazsın ya, şu an OLED ile öyle bir aşk yaşıyorum.

Xiaomi'nin mini led'ine bakabilirsin rec 2020 değeri baya yüksek kaliteli gibi gözüküyor
En ucuz (oled'den bile ucuz) miniled

Son düzenleme:
OLED varken başka monitör al diyenlere cevabım bu. 2:07:23 ü aç :)

OLED varken başka monitör al diyenlere cevabım bu. 2:07:23 ü aç :)
😅
Mini LED'de kısmen oled gibi zaten
Miniled'in farkı parlaklıktadır abi
Benim bahsettiğim model 1000 nit parlaklığa çıkabiliyor oled'lerde bu varmı söyle bana

Not: bahsettiğim Xiaomi monitörün ülkemizde hiç incelenmemesinden bilmediğini anlıyorum
Senin dediğin modelden çok daha iyi benim dediğim model
Miniled'ler içerisinde siyahları en iyi göstrren model bu

😅
Mini LED'de kısmen oled gibi zaten
Miniled'in farkı parlaklıktadır abi
Benim bahsettiğim model 1000 nit parlaklığa çıkabiliyor oled'lerde bu varmı söyle bana

Not: bahsettiğim Xiaomi monitörün ülkemizde hiç incelenmemesinden bilmediğini anlıyorum
Senin dediğin modelden çok daha iyi benim dediğim model
Miniled'ler içerisinde siyahları en iyi göstrren model bu
Parlaklık takıntısı olanlar düşünsün. Sdr 200 nits oled im var ve %40 parlaklıkta kullanıyorum :) savunmam bu kadar

VA panele gereksiz ön yargı var ıps e göre kontrast ve siyah dengesi daha iyi mini led old için va çok mantıklı panel kalitesi bu modelde gayet iyi, oled almak istemeyen için güzel çözüm.

Geri