Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,118
2K OLED Monitör Yerine Tavsiye Edilebilecek En Mantıklı Ürünlerden Biridir .
Son düzenleme:
21 Bin TL ye VA Panel mi aldıracaksın Scofield ? Milli Takım dan sonra iyi görmüyorum seni2K OLED Monitör Yerine Tavsiye Edilebilecek En Mantıklı Ürünlerden Biridir .
Panel Tipi : Mini-LED ile hızlı VA (1152 Bölge) Panel Kalitesini Anlatmaya Gerek Yok Bence .
Hocam OLED Bir Bakıma Risk Taşıyor .21 Bin TL ye VA Panel mi aldıracaksın Scofield ? Milli Takım dan sonra iyi görmüyorum seni![]()
OLED i ben monitör ve TV olarak ayrı bakıyorum. Oled TV alsam şimdi, biliyorum annem sabah-akşam youtube dan çatır çatır dizi seyredecek. Sabah 8 de bir açacak gece 12 ye kadar. Yanacak o belliHocam OLED Bir Bakıma Risk Taşıyor .
Ben Bu Açıdan Mini LED Televizyonlar Gibi Monitör Önerdim Monitörün Neresini Beğenmedin
Ayrıca Cuma Günü Olan Maçın Skoru 2-0 ABD Kazanacak![]()
yabancı hatun
Bu Xiaomi Monitörden Daha İyi Hocam Yalnız .Xiaomi'nin mini led'ine bakabilirsin rec 2020 değeri baya yüksek kaliteli gibi gözüküyor
OLED varken başka monitör al diyenlere cevabım bu. 2:07:23 ü aç![]()
OLED varken başka monitör al diyenlere cevabım bu. 2:07:23 ü aç![]()
Parlaklık takıntısı olanlar düşünsün. Sdr 200 nits oled im var ve %40 parlaklıkta kullanıyorum
Mini LED'de kısmen oled gibi zaten
Miniled'in farkı parlaklıktadır abi
Benim bahsettiğim model 1000 nit parlaklığa çıkabiliyor oled'lerde bu varmı söyle bana
Not: bahsettiğim Xiaomi monitörün ülkemizde hiç incelenmemesinden bilmediğini anlıyorum
Senin dediğin modelden çok daha iyi benim dediğim model
Miniled'ler içerisinde siyahları en iyi göstrren model bu
VA panele gereksiz ön yargı var ıps e göre kontrast ve siyah dengesi daha iyi mini led old için va çok mantıklı panel kalitesi bu modelde gayet iyi, oled almak istemeyen için güzel çözüm.