🔥İndirim Vatan PC OEM Dropları 33.998 TL - 55.998 TL Arası 4 Sistem

Şu hazır sistemlere adam gibi PSU içeren bir kasa koysalar on numara olacak ama zorla fazeon dayatiyorlar .d

paraf cashback ne kadar veriyor acaba geçen 4k veriyordu babalar gününde sanırım bu sisteme ozmn fiyatı 58di yanlış hatırlamıyorsam

Hepsi kötü bu arada. Almayın bence.
hepsi kötü derken hocam daha iyisini atarmısınız yada son 1 ay içerisinde bun sistemlerden daha iyi bir fiyata sistem varsa onlarıda atabilirsiniz yada çok paranız varsa siz bir firma açın da alalım daha iyisini ne önerecksiniz merak ediyorum gidip 8gb vram var diye merdiven altı bilgisayarcılar gibi rx580 falan önermessiniz umarım 2.elde

Yani hocam buda bin tl daha pahalı yani normal fiyat bence yani fırsat denmez buna bence tek güzel olan 5070li sistem
NASI YA ? cidden sadece fiyata bakıp mı geçiyorsunuz itopyadaki sistemin de ki anakartın 7 vrm i var ona karşılık satılan msi da 9 adet var ve vrm soğutucularıda var extra olarak ki bu +2 vrm ve vrm soğutucları turbo bost larda işlemciye kesintisiz güç verecektir
ayrıca işlemci yükseltmek isdediğinizde 39 bin tl ye 245kf alınabiliniyor ki anakartla uyum içinde çalışacaktır
kasa fa fazeon artı olacak oda sayılabilir ben yakın zaman içerisinde bundan daha düşük bir fiyatlı oem paket göreceğimizi sanmıyorum ddr5 kanadında görecek olursakta 50 stok falan anca girilir ki oda 1-2sn içerisnde tükenir max fiyatı da 35 bin falan olur

1782392117009.webp

Sistemi bu şekilde alıyorum sizce başka bir değişikliğe gerek varmı?

NASI YA ? cidden sadece fiyata bakıp mı geçiyorsunuz itopyadaki sistemin de ki anakartın 7 vrm i var ona karşılık satılan msi da 9 adet var ve vrm soğutucularıda var extra olarak ki bu +2 vrm ve vrm soğutucları turbo bost larda işlemciye kesintisiz güç verecektir
ayrıca işlemci yükseltmek isdediğinizde 39 bin tl ye 245kf alınabiliniyor ki anakartla uyum içinde çalışacaktır
kasa fa fazeon artı olacak oda sayılabilir ben yakın zaman içerisinde bundan daha düşük bir fiyatlı oem paket göreceğimizi sanmıyorum ddr5 kanadında görecek olursakta 50 stok falan anca girilir ki oda 1-2sn içerisnde tükenir max fiyatı da 35 bin falan olur
hocam nerede okudunuz bilmiyorum ama ikiside 6 vrm var ve evet doğru msi daha iyi çünkü soğutma blokları var ama bu fark sadece ağır iş yüklerinde ortaya çıkar gram fps yada ısınma durumu olmaz standart oyunculukta evet 245kf ile fırsat olabilir ama 225f ile herhangi bir fırsat yok anca 245kf fark yaratıyor zaten vatan önceden 57 bine 5070li 245kf li,9060 xt 16 gb 7500f li sistemi 43bine verdiler.beklemek istemeyenler için iyi bekleyip daha iyi sistemler gelebilir mesela incehesap gaming gecesi.

gene sene bu zamanlarda 4060 sistemler 19k'dı, hadi değer kaybı şu bu olsun 25e filan bulabilmeliydik

Sistemi bu şekilde özelleştirdim sizce alınır mı? Mantıklı olmuş mu?

Ekler

• IMG_3566.webp
    IMG_3566.webp
    137.8 KB · Hit: 58
Hocam siparişi kasayı ve soğutucuyu yükseltmeden geçtim çok sıkıntı olur mu arayıp söylesem fiyat farkını havale yapsam izin verirler mi ya da yükseltmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,655
Üyeler
198,172
Son üye
esquivom
Geri