🔥İndirim James Donkey Ravel R45 24" 0.5 Ms Full Hd Pivot Ips 240 Hz Monitör | 4.599 TL

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,133

Ekler

• 1782405518770.webp
    1782405518770.webp
    18.8 KB · Hit: 60
James donkeye tr de yogun ön yargı var ama bazı ürünleri harbi saglam çıkıyor. Örnek ssd ve mousesini yıllarca sorunsuz kullanmıştım. Monitör gayet iyi düşmüş değerlendirilebilir bence ihtiyaca göre.

essek james gelmis

Eşşek jimmy alınmaz bence az daha verip düzgün marka almak lazım. İlerleyen zamanlarda pişman edebilir

9k ya aoc siparişi vermiştim iptal ettim 6k ya lenovo 320hz siparişi verdim umarım üzmez

Bunun 144hz i vardı abimde çerçevesi açılıyodu

Eşşek jimmy alınmaz bence az daha verip düzgün marka almak lazım. İlerleyen zamanlarda pişman edebilir
Hocam 2 yıl garantileri var + ölü piksel çıkarsa anında ürünü iade alıp değişimini yapıyorlar. Renk gamutu gayet iyi, arıza çıksa ne olur

1-1.5 senedir 2k 180hz jd kullanıyorum. Renk profili iyi değil ve menü/özellikler kısıtlı. Onun dışında ghosting, netlik vs güzel monitör. F/p olarak tercih ettim, f/p olarak değerlendirilebilecek marka.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Asus rog strix xg249cm den geçecem aoc un parlaklık srb oranı vs fast ips olması ile öndeydi lenovo ya göre ama 3k fark var umarım üzmez eski monitörümden kötü olmasın yeter😂

Geri