🔥İndirim Tcl 55c6k 55inc 139 Cm Qd Miniled 4k Uhd / 38.399tl / Vatan

İhtiyacınıza göre hocam. Bayadır takipteyim TCL modelleri uzun süre sonra ilk kez %20 indirim aldı.
55 olanı takip etmiyorum ama 65 inç bir haftadır bu fiyat geceleri.

Onu bir kenara bırakırsak 65 inç C6K alınır mı şuana kadar hep Samsung kullandım o yüzden hafif ön yargım var QN85F gibi modeller beni memnun eder diye düşünüyorum ama bundan emin olamıyorum konuyu okuyanlar ne dersiniz?

Akakçe de 23-24 ü 50.999 satılmış
Kim satmış yav her yeri takip ediyorum neredeyse 2 gün o modelin fiyatı düşse görürdüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerde satıldı ki ya

ben garanti 65 alıcam da 55 fiyatı çok daha avantajlı tabi
Öyle valla ama ben de 65 bakıyorum 55 ufak gelmeye başladı artık.

Miniled fiyatları böyle ise oled hiç alamayız
Grundig oled de 47ye düşmüştü birkaç gün önce. Vatan + paraf kampanyası ile 42ye geliyordu.

55 alacak olsam Amazon’daki 50K olan modeli çok iyi deniyor da 65 inçi satılmıyor nedense.
TV segmentleri tıkış tıkış. Arada 12 bin TL fark var değer mi emin değilim.

55 olanı takip etmiyorum ama 65 inç bir haftadır bu fiyat geceleri.

Onu bir kenara bırakırsak 65 inç C6K alınır mı şuana kadar hep Samsung kullandım o yüzden hafif ön yargım var QN85F gibi modeller beni memnun eder diye düşünüyorum ama bundan emin olamıyorum konuyu okuyanlar ne dersiniz?
Ben 65 takip etmedim. 55 geçen gün 42ye sipariş verip vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişim 😂

Grundig oled de 47ye düşmüştü birkaç gün önce. Vatan + paraf kampanyası ile 42ye geliyordu.

TV segmentleri tıkış tıkış. Arada 12 bin TL fark var değer mi emin değilim.
65 almak daha mantıklı gibi şuan oturma odası küçük kız büyüyor ona oda yapıp salona koyduğum da 21 m2 salona 65 daha mantıklı olur herhalde

Arkadaşalar bu c6k ile q6c modelleri arasında ne fark var

Arkadaşalar bu c6k ile q6c modelleri arasında ne fark var
Yanlış bilmiyorsam kaplama farkı var. Q6C daha agresif bir kaplamaya sahip diğer özellikleri aynı.

iFFALCON 55U75A bu model 10 k daha ucuz daha iyi değil mi
O düz qled.

Hepsiburada'da u85a serisi var, 55 inç olanı visa indirimi ile 35999'a geliyor. Miniled ama tepe parlaklığı düşük. 95U serisi bu c6k, q6c gibi serilere denk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,869
Üyeler
198,208
Son üye
PadreSoberano
Geri