🔴 Mesut Özil Tff Başkanlığına Aday mı? 🔴

Bak Ekvador bile Almanyayı defansa hapsediyor. Bunları gördükçe deliriyorum
Ekvador Yine İyi Haiti , Yeşil Burunu Adalarına Ne Demeli ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar Utanmıyorlar Bile İstifa Etmekte Bir Hizmet Ama Bunu Bile Yapmıyorlar :D

1000069746.webp

Gel de sövme

Muazzam bir kariyeri var aldığı kupaları ve başarılarını anlat anlat bitmez. Hükümetle de arası iyi ama fenerbahçeli olması bozuyor sadece. Gelse iyi işler yaptırabilir. Alman ekolünü bilen biri.

Fatih Gelsede Aynı , Şenol Gelsede Aynı Şu Milli Takımda Takım Tutar Gibi Yapmasak Mı Artık ?
Milli takım için konuşmuyorum ki ben. Genel Süperlig için konuştum. Milli takım için ne yapar bilmem. O konuda Şenol Güneş ya da Terim öndedir. Milli takımla başarıları ortada. Gerçi bu ikisi aday olursa mesutu ciddiye alan olmaz

Milli takım için konuşmuyorum ki ben. Genel Süperlig için konuştum. Milli takım için ne yapar bilmem. O konuda Şenol Güneş ya da Terim öndedir. Milli takımla başarıları ortada. Gerçi bu ikisi aday olursa mesutu ciddiye alan olmaz
Aday Olursa Bence Seçilmeli Çünkü Fatih Ve Şenol İçin Devir Kapandı Gibi bir şey Genç Birinin Gelmesi Daha Avantajlı Özellikle Mesut Gibi Birinin Gelmesi .

Aday Olursa Bence Seçilmeli Çünkü Fatih Ve Şenol İçin Devir Kapandı Gibi bir şey Genç Birinin Gelmesi Daha Avantajlı Özellikle Mesut Gibi Birinin Gelmesi .
Niye kapansın ki devirleri? Ligde ve milli takımda şenol ve fatih kadar tecrübesi olan başka kim var? İkisininde en az birer dönem yapmasını isterim. Tabii bir kişi bir dönem gelip gidince fayda sağlayamıyor o yüzden ikisinden birinin gelip uzun süre tff başkanlığı yapması lazım.

Geri