28e 256 gb almıştım aylardır kullanıyorum mükemmel tabletNormal fiyatı 27-28.000TL'leri seyrederken dönem içi en düşük fiyata yaklaşmış. Ben almayı düşünüyorum fakat ekran çerçeve oranı biraz tedirgin ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
air m3ten iş yükü hariç bariz daha iyiSon apple zamlarından sonra alacak olan icin iyi secenek
Yeterli hocam.Film ve dizi izlemek için fazla mı gelir?
İkinci elden Ultra model bakmak yordu. Bu teşhir ürünlerin fiyatlarına nereden bakabiliriz?Tabletleri hep vatan'ın teşhirinden alırım. Varsa vatanda arkadaşınız falan sorun tablet lazımsa. Komik rakamlara satıyorlar. Nokta hatasız s11 ultra 18 bin liraya satılıyor ve cihazların hemen hepsi sıfırdan farksız
Hocam kaleminden memnun musunuz? Çoğu kişi Apple Pencil daha iyi diyor.28e 256 gb almıştım aylardır kullanıyorum mükemmel tablet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
air m3ten iş yükü hariç bariz daha iyi
düz not almak için bunun kalemi daha iyi ama apple pencil pro daha işlevsel, çizim için vs daha iyi ama onun uçları sert, bununki silikonluYeterli hocam.
İkinci elden Ultra model bakmak yordu. Bu teşhir ürünlerin fiyatlarına nereden bakabiliriz?
Hocam kaleminden memnun musunuz? Çoğu kişi Apple Pencil daha iyi diyor.
Hocam bir mağazada sorabilirsiniz. Ben arkadaşım var çalışan, ona sorduruyordum. Kendisi 6 ay önce S10 Ultra idi sanırım, 16 bine aldı sıfır sayılacak halde. Ben de sayesinde S9'u 10 bine aldım sıfır halde resmen 3 4 ay kadar önce. Ve yine S11 Ultra'yı da teşhir'de 18'e satmışlardı 2 ay önce kadar.Yeterli hocam.
İkinci elden Ultra model bakmak yordu. Bu teşhir ürünlerin fiyatlarına nereden bakabiliriz?
Hocam kaleminden memnun musunuz? Çoğu kişi Apple Pencil daha iyi diyor.
18 e nerde tab s11 ultra hocam hemen alalımTabletleri hep vatan'ın teşhirinden alırım. Varsa vatanda arkadaşınız falan sorun tablet lazımsa. Komik rakamlara satıyorlar. Nokta hatasız s11 ultra 18 bin liraya satılıyor ve cihazların hemen hepsi sıfırdan farksız
120 fps pubg ısınmadan oynarsın ama daha üst oyunlara zor, mesela ray tracing isteyen araba oyunlarında falan zorlanıyorHocam film,dizi bazen oyun bazen de ders için kullanılacak yani her çeşitte kullanılacak iş görür mü oyunlarda fps çok az olur mu yoksa bu fiyata daha iyisi alınabilir mi ?
Şans hocam, düşerse. Teşhir ürünleri bunlar. Ama hemen hepsi her 2. elden daha temizler. Mesela lansman var, çıkarıyorlar 2 hafta standlarında duruyor. Ürünün sıfır satışı bitince ya da stok bitirmeye girince; teşhir de satılması için teşhir fiyatı giriliyor.18 e nerde tab s11 ultra hocam hemen alalım