Renkler mor değil kullanmadığın bir şey hakkında saçmalıyorsun. Sadece direkt güneş ışığı vurunca siyah mor gözüküyor bunun için çok basit bir çözüm var m.ö 31 senesinden beri kullanılan adı da perde.
Renkler mor değil kullanmadığın bir şey hakkında saçmalıyorsun. Sadece direkt güneş ışığı vurunca siyah mor gözüküyor bunun için çok basit bir çözüm var m.ö 31 senesinden beri kullanılan adı da perde.
Bu arkadaşa aynı konuda daha önce fotoğraflı olarak bilgilendirme yapıldı. Ama nato kafa olduğu için anlamayı reddediyor yani laf anlatmak mümkün değil arkadaşa maalesef. Forumda yanlış bilgi yaymak hoşuna gidiyor olsa gerek.
QD-Oled kullanıyorum abartılacak bir morluk yok. Perdeyi kapatmak yada monitöre doğrudan ışık vurdurmamak bu kadar zor değil. Ayrıca sırf mor gozukuyor diye Oled den vazgeçmek gereksiz bana kalırsa siyah ekran olmadıktan sonra o morluğu hissetmiyorsunuz. arkamda cam var ordan vuruyor ışık ona rağmen böyle mesela. Ki sunuda belirteyim kamerada daha mor ve parlak çıkıyor gerçekte cidden bu kadar belli değil.
Önce üslup öğren. Başka bir konuda da papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyordun. Sana insan gibi "hangi qd oled monitörü kullanıyorsunuz?" diye sordum. Cevap vermedin. Aynı şeyleri kopyalayıp yapıştır sen sadece Sanırım tartışmaktan, milleti tahrik etmekten hoşlanıyorsun.
hayır 1 önceki neslin paneli diyorum niye herkes şu modeli önermeye başladı
321up x24 ile bu aynı nesiller
321up x24 45-50kya satılıyordu stoğu bitmiş, 32 inç 4. nesil satılan monitörümüz kalmadı şu an türkiyede
321up x24 ek olarak daha iyi kaplama kullanıyordu
Eveeet bende konuyu incelerken tam da böyle bir konuda nasıl yanlış bilgi 'y-Ayan' arkadaşımız olmaz diye düşünüyordum ancak sonlarda arkadaşımız yine yapmış şovunu