🔥İndirim Spigen Audio P10 Anc Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık | 1.297 TL

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,158
Q21i den sonra neye geçilir peki hocam öyle diyim sana
Bütçene Bağlı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bantındaki jbl den iyi midir?. Sadece jbl olsun diye almam gerekiyor çok daha iyi ise spigen için kararını değiştirmeye çalışacağım

JBL Ses Kalitesi Olarak Hiç Bir Sözüm Yok Ama Malzeme Kalitesi Olarak Sınıfta Kalan Modellerden Biri Bu Model Kulaklık Padleri Çok Çabuk Aşınıyor .

Q21i den sonra neye geçilir peki hocam öyle diyim sana
Anker Soundcore Space One Güzel Ama Biraz Tuzludur :)

Bütçene Bağlı :)

JBL Ses Kalitesi Olarak Hiç Bir Sözüm Yok Ama Malzeme Kalitesi Olarak Sınıfta Kalan Modellerden Biri Bu Model Kulaklık Padleri Çok Çabuk Aşınıyor .

Anker Soundcore Space One Güzel Ama Biraz Tuzludur :)
Misal 2-3.5k arası ne alınır q21i den sonra

Misal 2-3.5k arası ne alınır q21i den sonra
Anker Soundcore Space One > Anker Soundcore Life Q30 Bu İki Üründen Birini Alabilirsin Ama Sana Net Bir Tavsiye Verecek Olursam Tek Seçim Olarak " Anker Soundcore Space One " Modelinin İndirimini Kovalayıp Almak Olur .

Anker Soundcore Space One > Anker Soundcore Life Q30 Bu İki Üründen Birini Alabilirsin Ama Sana Net Bir Tavsiye Verecek Olursam Tek Seçim Olarak " Anker Soundcore Space One " Modelinin İndirimini Kovalayıp Almak Olur .

Peki mevcut q21i ye denk olarak konudakini mi önerirsin yoksa başka bir marka model mi

Peki mevcut q21i ye denk olarak konudakini mi önerirsin yoksa başka bir marka model mi
Konudaki Ürün Düşük Büçe F/P Bir Ürün .

Anker Ürün Kullanıyorsun Tahminimce Kullandığın Üründen Memnunsundur O Yüzden Farklı Bir Markaya Yönelme Hocam Dediğim Modeli Alamıyorsan .

" Anker Soundcore Life Q30 " Güzel Bir Üründür .

Konudaki Ürün Düşük Büçe F/P Bir Ürün .

Anker Ürün Kullanıyorsun Tahminimce Kullandığın Üründen Memnunsundur O Yüzden Farklı Bir Markaya Yönelme Hocam Dediğim Modeli Alamıyorsan .

" Anker Soundcore Life Q30 " Güzel Bir Üründür .
Konudakini de aldım maksat denemek JBL Bayadır almıyorum kafama çok baskı uyguluyor rahatsız ediyor diye

Konudakini de aldım maksat denemek JBL Bayadır almıyorum kafama çok baskı uyguluyor rahatsız ediyor diye
Yani Bakarsın Konudaki Ürün Seni Tatmin Eder Orası Ayrı tabii ki :)

JBL Ses Olarak Güzel Hocam Ama Dediğim Gibi Malzeme Kalitesi Olarak Zayıf .

Yani Bakarsın Konudaki Ürün Seni Tatmin Eder Orası Ayrı tabii ki :)

JBL Ses Olarak Güzel Hocam Ama Dediğim Gibi Malzeme Kalitesi Olarak Zayıf .
Evet kırılacak diye nazik davranıyordum q21i yi yerden yere vur 0 sıkıntı

Geri