Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 aldım da iyi mi yaptım bilmiyorum. CL 38 olması sıkıntı mı?

İşlemci de Ryzen 5 7500F alacaktım, aynı fiyata görünce Ryzen 5 7600 aldım, bir de segotep soğutucu.

Bu mesajı okuyan incehesap çalışanları. Beyazı alan b*k bulursunuz kusura bakmayın.
20+ dakikadır indirim aktif 1 tane sipariş geçmişler.
2 haftada bir indirime soktukları kasayı 5 aydır sokmuyorlar. Soktuklarında da beyazını sokuyorlar. Bu listeleri hazırlayanlara Allah akıl versin.
1782501552100.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Hocam ben de bi araştırayım dedim ama kendi sitesinde bile bulamadım Crow modelini. Var mı bilginiz?
Şimdi whatsaptan titanseata yazdım yeni modelimiz dedi bende baktım stok hızlı hızlı düşiyor aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de bi araştırayım dedim ama kendi sitesinde bile bulamadım Crow modelini. Var mı bilginiz?
Titanseat beast modeli ile aynıymış

Ben de 32 olandan almayı düşünüyorum. Kalitesinden emin miyiz? Piyasayı hiç bilmiyorum mazur görün.
patriot türkiyedede çok satan bir marka modüllerde hynix intel için bence harika ramler ama amdde sorun çıkar mı bilmiyorum ama hynix modüller çok daha rahat mhz düşürülüyor diye biliyorum expo profili yok manuel ayar yapmanız lazım 6200 6400 düşürülür diye tahmin ediyorum.

Çek ile alacak bir şey bulamadım şundan aldım gitti.
1782502976564.webp

Geri