🔥İndirim Gıgabyte Mo27q2a 27" 2k 280hz Qd-OLED Gaming Monitör 22999tl 9 Taksit

Çizilmeye katılıyorum. XG27AQDNG aldım bi kaç hafta önce. Kendi içinden çıkan bezle temizleyim dedim. Bazı lekeler bastırarak geçiyordu sadece bastırdım temizledim sonrasında ışıkta bir baktım komple çizilmiş kafayı yiyecektim. Allahtan sadece ışıkta gözüküyor onun dışında belli olmuyor. Bilseydim böyle olduğunu oled falan almazdım hepsi böyleymiş galiba.
bastırmak yasak hocam saf su ya da alkol kullanacaksın geçmiyorsa

bastırmak yasak hocam saf su ya da alkol kullanacaksın geçmiyorsa
Yani çok titiz olunsa bile çizilebiliyor kaplama çok dayanıksız fakat yeni çizilmeye karşı dayanıklı kaplamayla gelen ürünlere de bir dünya para vermek mantıklı gelmiyor.

işsiz olmasam alırdım 9 taksitle bedava

Almayı düşünüyordum ama bazı yorumlar beni düşündürdü. İyi bir miniled almak daha mantıklı sanırım.
mini led ips, oled alternatifi değil. 1000 contrastı mini led filan kurtarmaz.

mini led va, ancak oled ile alternatifii olabilir ondada black smearing yapmayan bir model bulmak zorundasın.

glossy olmayan qd oledler çizilmiyor mu hocam
daha dayanıklı fakat matte olanlarda renkler keskinlik daha kötü ekrana vazelin sürülmüş gibi görünüyor, oled in keyfini tam alamazsın.

ancak odamda çok ışık var dersen glossy den daha iyi.

daha dayanıklı fakat matte olanlarda renkler keskinlik daha kötü ekrana vazelin sürülmüş gibi görünüyor, oled in keyfini tam alamazsın.

Tamamen alışma ve zevk meselesi bence, renkler şu oledde çok daha iyi denilecek bir durum yok.Glossy ve matı yakın zamanda yan yana karşılaştırdım 2 dk baktıktan sonra farkı ayırt edemiyorsun bile.Bu videoda da aynısını anlatıyor.

Tamamen alışma ve zevk meselesi bence, renkler şu oledde çok daha iyi denilecek bir durum yok.Glossy ve matı yakın zamanda yan yana karşılaştırdım 2 dk baktıktan sonra farkı ayırt edemiyorsun bile.Bu videoda da aynısını anlatıyor.
bu videodaki mat olan woled ama.

qd-oled de zaten renkler mor gözüküyor, matte qd-oled de dahada mor gözüküyor.

Ekler

• qdmor.webp
    qdmor.webp
    89.7 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

anladım hocam yani diyorsunuz ki oled'in espirisini anlamak için çizilmeyi göze alarak glossy qd oled almalısın. Bu dediğiniz vazelin durumu şu itopyada indirime giren AOC Q27G41ZDF için geçerli o zaman ?

Geri