❌İndirim Bitti! Gigabyte 27" Mo27u2 4k OLED Peşin Fiyatına 3-6-9 Taksit 33.315 ₺

10 sayfa boş beleş muhabbet dönmüş bu model ile ilgili son kullanıcının bilmesi gereken bir bilgi daha vereyim;

bu modelin çıkışlarının bant genişliği 4k 240hz 8bit için bile yetersiz, kaldıki bu panel native 10bit.

peki nasıl 4k 240hz gösteriyor derseniz DSC ile. buda görüntü sıkıştırması demek. görüntü kalitesinde kayba, alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.

4k 240hz 10bit native desteklemesi için monitorun DP 2.1 uhbr20 desteklemesi gerekiyor.

zaten bu modelin ucuza satılmasının nedenlerinden biride bu.
Merhaba MOR adam hoşgeldin :) İlk sayfayı okursan monitör hakkında gerekli bilgileri yazmıştım zaten.

1. Dsc muhabbeti sizin kullanırken farkedebileceğiniz bir olay değil. Kullanıcıya gözle yansıyan bir yönü yok.
2. Dp 1.4 kullanmaktan bu kadar rahatsızsanız, hdmi 2.1 kullanabilirsiniz?
3. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 15-20k daha fazla verip dp2.1 fetişinizi tatmin edebilirsiniz :)

Bu ürün f/p bir ürün. Kimse zaten mükemmel demiyor. Fiyatına göre alınabilecek bir ürün. Hem fiyat ucuz olsun hem herşeyi tam olsun öyle mi? İnsanlara negatif basmaktan ve aynı şeyleri yazıp durmaktan başka bir şey bilmez misiniz siz? Boş muhabbet etmekle insanları suçlarken, arada sırada kendi yazdıklarınıza da baksanız ya :)

Ayrıca size daha önce birkaç kez sormuştum yanıt vermekten kaçınmıştınız. Tekrar sorayım. Hangi qd-oled monitörü kullanıyorsunuz? :)

Son düzenleme:
biz o fpsleri alabilmek için DLSS kullanıyoruz sanki native 4k 240hz veren bir ekran kartı varda bizim haberimiz yok sıkıştırma upscale bir ton zımbırtı kullanıyoruz temelli contextten çıktınız artık

İnceledim ama sorumun cevabını alamadım?
1782558224108.webp

1782558197232.webp

neyin cevabını alamadıonız?

Merhaba MOR adam hoşgeldin :) İlk sayfayı okursan monitör hakkında gerekli bilgileri yazmıştım zaten.

1. Dsc muhabbeti sizin kullanırken farkedebileceğiniz bir olay değil. Kullanıcıya gözle yansıyan bir yönü yok.
2. Dp 1.4 kullanmaktan bu kadar rahatsızsanız, hdmi 2.1 kullanabilirsiniz?
3. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 15-20k daha fazla verip dp2.1 fetişinizi tatmin edebilirsiniz :)

Bu ürün f/p bir ürün. Kimse zaten mükemmel demiyor. Fiyatına göre alınabilecek bir ürün. Hem fiyat ucuz olsun hem herşeyi tam olsun öyle mi? İnsanlara negatif basmaktan ve aynı şeyleri yazıp durmaktan başka bir şey bilmez misiniz siz? Boş muhabbet etmekle insanları suçlarken, arada sırada kendi yazdıklarınıza da baksanız ya :)

Ayrıca size daha önce birkaç kez sormuştum yanıt vermekten kaçınmıştınız. Tekrar sorayım. Hangi qd-oled monitörü kullanıyorsunuz? :)
"2. Dp 1.4 kullanmaktan bu kadar rahatsızsanız, hdmi 2.1 kullanabilirsiniz?"

hdmi 2.1 = 42.67 Gbps
4k 240hz 10 bit = 68.56 Gbps

İşte bu adam bana bilgisiz diyor, fıkra bu kadar...

"2. Dp 1.4 kullanmaktan bu kadar rahatsızsanız, hdmi 2.1 kullanabilirsiniz?"

hdmi 2.1 = 42.67 Gbps
4k 240hz 10 bit = 68.56 Gbps

İşte bu adam bana bilgisiz diyor, fıkra bu kadar...

O kadar şey yazdım işinize gelen kısmı mı alıntıladınız? Size laf anlatılmaz MOR ADAM :)
Vakit kaybından başka bir şey değil size cevap vermek. Amacınız farklı.
Kişisel sıkıntılarınızı çözersiniz umarım bir an önce. Şifa diliyorum :)

O kadar şey yazdım işinize gelen kısmı mı alıntıladınız? Size laf anlatılmaz MOR ADAM :)
Vakit kaybından başka bir şey değil size cevap vermek. Amacınız farklı.
Kişisel sıkıntılarınızı çözersiniz umarım bir an önce. Şifa diliyorum :)
kişisel sıkıntı olan sensin sırf bu monitoru kullanıyorsun diye mesajlarımı alıntı yapıp duruyorsun.

Ben sana bu modeli aldıramdım veya tavsiye etmedim, git kim sana bu modeli aldırdıysa ona kız bana değil.

Sırf kullanıyorsun diye, qd-oledin mor olduğunu ve çizilip temizlenmediği gibi herkesin bildiği gerçeği duyunca bana bilgisiz diyorsun. Üstelik daha hdmi 2.1'in 4k 240hz 10 bit e yetmeyeceğini bilmeyecek kadar monitör bilgin yokken.

kişisel sıkıntı olan sensin sırf bu monitoru kullanıyorsun diye mesajlarımı alıntı yapıp duruyorsun.

Ben sana bu modeli aldıramdım veya tavsiye etmedim, git kim sana bu modeli aldırdıysa ona kız bana değil.

Sırf kullanıyorsun diye, qd-oledin mor olduğunu ve çizilip temizlenmediği gibi herkesin bildiği gerçeği duyunca bana bilgisiz diyorsun. Üstelik daha hdmi 2.1'in 4k 240hz 10 bit e yetmeyeceğini bilmeyecek kadar monitör bilgin yokken.

Alıntı yapıyorum çünkü benim mesajıma alıntı yapıyorsunuz. Size cevap vermek için doğal olarak alıntılıyorum?? :)

Size kızmıyorum. Kimsiniz ki kızayım? Kendinizi bu kadar önemsemeyin :)

Sizi bir daha ciddiye alıp hiçbir şekilde yanıt yazmayacağım merak etmeyin MOR ADAM :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,726
Üyeler
199,215
Son üye
Nyex

Geri